ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Α.Τσίπρας και μια στρατιά ενόπλων και Αμερικανών πρακτόρων εναντίον της Ιστορίας σε λίγες ώρες στην ΔΕΘ

Δύο χιλιάδες επιπλέον μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της κυβέρνησης προστέθηκαν στα 5.000 ένοπλα άτομα και τους δεκάδες πράκτορες του FBI και της CIA που είχαν αρχικά  προγραμματιστεί να προστατεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, τον Αμερικανό πρεσβευτή Τ.Πάιατ και τα άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, που θέλουν σήμερα να εγκαινιάσουν την Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.


Στο απόηχο της «συμφωνίας των Πρεσπών», όπου αναγνωρίστηκε στους Σκοπιανούς, Σλάβους, Αλβανούς, τσιγγάνους κλπ., ότι είναι «Μακεδόνες» υπήκοοι, και το σλαβικό ιδίωμα που ομιλούν είναι η «μακεδονική» γλώσσα και κατοικούν σε ένα κράτος που (κατά την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», η κυβέρνηση αύριο και μεθαύριο θα αντιμετωπίσει, πρώτα απ'όλα, την Ιστορία.

Και μπορεί 7.000 ένοπλα μέλη των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες και το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney του 6ου Στόλου που ναυλοχεί στον Θερμαϊκό Κόλπο, να ακούγονται ως μια πραγματικά εντυπωσιακή δύναμη, αλλά ίσως δεν αρκεί για να αντιμετωπιστεί η Ιστορία που αύριο θα εκφραστεί από χιλιάδες Ελληνες της αυθεντικής Μακεδονίας.

Ολη την εβδομάδα, οι εκατοντάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης κατάφερναν να ξεφεύγουν από τα συνεχή μπλόκα των δυνάμεων ασφαλείας και να γεμίσουν με χιλιάδες αφίσες την πόλη με την φωτό του Α.Τσίπρα και την φράση «Ανεπιθύμητος». Το πόσο πραγματικά «Ανεπιθύμητος» είναι θα φανεί σε λίγες ώρες...

Ενα μεγάλο συλλαλητήριο πατριωτικών οργανώσεων, στις 19.00 είναι η κεντρική εκδήλωση αντίστασης των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων των γύρω περιοχών στην εκχώρηση της ιστορίας τους

Οι δυνάμεις ασφαλείας προφασιζόμενες «προληπική δράση» για «να μην εμπλακούν οι διαδηλωτές μεταξύ τους» (εννοείται ότι μερικές δεκάδες κουκουλοφόροι θα είναι εκεί για να παίξουν τον γνωστό ρόλο) έχει «τεμαχίσει» την Θεσσαλονίκη σε διάφορα τμήματα προκειμένου να μην πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 1000 μέτρων το Βελλίδειο όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας και στο συγκρότημα της ΔΕΘ.

Ελικόπτερα και αμερικανικά UAV από την 110 ΠΜ της Λάρισας θα περιπολούν πάνω από την Θεσσαλονίκη.

Ηδη η πόλη έχει αποκλειστεί σε πολλά τμήματά της και τίποτα δεν θυμίζει τον εορταστικό χαρακτήρα της ΔΕΘ άλλων εποχών.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι φυλάσσονται φυσικά από τους πράκτορές τους «διά παν ενδεχόμενο».

Εκτός από το μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο στις 19.00 έχει προγραμματιστεί στις 18.00 συγκέντρωση, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ και ΠΑΜΕ είναι την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.