ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Νίκη ΛΑΕ και Κινήματος. Ανεστάλησαν 10 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Η Λαϊκή Ενότητα, συνεχίζοντας νέο κύκλο αγώνων που ξεκίνησε το 2019, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, που η αρπαγή της θα συνεχιστεί από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds και το μνημονιακό κράτος με 76.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσα στη χρονιά, συμμετείχε και σήμερα Τετάρτη, 23/01/2019, σε συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα σε συμβολαιογραφεία, που πραγματοποιούσαν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


Οι αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις είχαν για άλλη μία φορά συγκεκριμένα αποτελέσματα, αφού κάτω από την πολιτική πίεση που προκάλεσε η αναγγελία τους αναστάλθηκαν 10 πλειστηριασμοί πρώτων λαϊκών κατοικιών.

Στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί, έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Ακαδημίας 59, όπου είχε προγραμματιστεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός, που αφορούσε πρώτη κατοικία, 70 τ.μ, στο Χαϊδάρι, με επισπεύδουσα την ALPHA BANK, με τιμή 1ης προσφοράς 93.000 ευρώ.

Στη συγκέντρωση της Αθήνας συμμετείχαν μπλοκ της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΠΣ της Π. Λαφαζάνη και της «Ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών».

Επίσης, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, Β. Παντελάρος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κ. Τσουκνίδας και Κ. Ασπρογέρακας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 474 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 14 πρώτες κατοικίες, ενώ το 70% του συνόλου τους αφορά ακίνητα αντικειμενικής αξίας πολύ κάτω των 300.000 ευρώ. Τα τόσα ψέματα της κυβέρνησης και τραπεζών για προστασία της πρώτης κατοικίας, υπάρχει η ίδια η πραγματικότητα που τα διαψεύδει.

iskra.gr

1 σχόλιο:

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.