ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

"SOUND... THE RETREAT"


Πίσω ολοταχώς έκανε ο Κούλης σχετικά με την πρόταση μομφής που θα κατέθετε απόψε στην ολομέλεια της βουλής κατα την διάρκεια της συζήτησης για την "συμφωνία των Πρεσπών".


 Προφανώς η "Δύση" με κύριο εκφραστή τον σερ Μάθιου Νίμιτς, "έριξε" κάρτα στον κ.Μητσοτάκη να μην κάνει καμία ενέργεια που θα διαταράξει την ομαλή προσχώρηση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. 

 Εξάλλου η αντιπολίτευση δεν έχει την πλειοψηφία να στηρίξει μια πρόταση μομφής, οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου μια τέτοια ενέργεια και το ΝΑΤΟ βιάζεται, δεν κρατιέται, θέλει σαν λυσσασμένη πουτάνα να εντάξει τα Σκόπια στην αγκαλιά του.

 Το μόνο καλό ίσως θα ήταν με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, ότι επιτέλους ο μπουχέσας πρώην πρωθυπουργός κ.Καραμανλής, θα άνοιγε το ρημάδι το στόμα του και να εξηγούσε στον Ελληνικό λαό τι σκατά παιχνίδια παίζονται πίσω απο την πλάτη του.

 Για ποιό λόγο οι γυφτοσκοπιανοί θέλουν και ταυτότητα και γλώσσα? Δεν τους φτάνει η ονομασία του κρατιδίου τους σαν Βόρεια ή Άνω Μακεδονία? Η ταυτότητα και η γλώσσα που κολλάει? Ο Μέγας Αλέξανδρος δηλαδή μιλούσε Βουλγάρικα? Γιατί στην ουσία αυτό μιλάνε οι Σλάβοι, ένα ιδίωμα της Βουλγαρικής γλώσσας. Ίσως το μόνο πράγμα που είχε ο Μέγας Αλέξανδρος βουλγαρικό απο την περιοχή των Σκοπίων, να ήταν το άλογο του ο Βουκεφάλας αλλά και αυτό ακόμα ερευνάται.

 Απο την άλλη έχουμε και τον δικό μας σύγχρονο Βουκεφάλα (τον Καμένο για όποιον δεν κατάλαβε), ο οποίος εκεί που θα έβαζε τον Αλέξη στις ράγες, ο Αλέξης τον εκτροχίασε. Ο χρήσιμος ηλίθιος, αφού τον "έστιψε" το τσόγλαν μπόι (όπως το βάφτισε η κ. Κανέλλη) σαν ώριμο λεμόνι, τον έβγαλε στο περιθώριο και τώρα μάταια ο Πανούλης ψάχνει να βρεί στηρίγματα σε διάφορα δεξιά κινήματα μήπως και μπορέσει να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα. Πολύ αργά Πανούλη... όπου ακουμπάς λερώνεις. Να μην ξεχνάμε ότι καπηλεύτηκες το κίνημα των Αγανακτισμένων στις πλατείες και τελικά, αφού σε κάναμε υπουργό, έκανες τα ακριβώς αντίθετα απο αυτά που εκπροσωπούσε το κίνημα. Έπρεπε να είχες παραιτηθεί πολύ πιο μπροστά.

 Με ειδοποιούν απο το κοντρόλ ότι ο κ. Καραμανλής θα κάνει παρέμβαση με γραπτή του δήλωση απόψε λίγο πριν την ψήφιση της "συμφωνίας των Πρεσπών". Βέβαια δεν πρόκειτε να πει και τίποτα ιδιαίτερο, απλά θα διευκρινίζει την στάση του στο θέμα της συμφωνίας, θα τονίσει ότι η κυβέρνηση- κουρελού εκτελεί εντολές απ' έξω (λες και δεν το ξέραμε) και θα υπενθυμίσει στο Σώμα ότι αυτή η συμφωνία που φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση δεν προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα (τι λε ρε παιδί μου...). Μετά θα πάει να τσακίσει κανα-δυό γουρουνόπουλα μαζί με τον φίλο του τον Καμμένο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.