ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

"Η δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα εκβιάζεται και τρομοκρατείται"...

 "Η δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα εκβιάζεται και τρομοκρατείται" σχολίασε μέσω twitter η κόρη του Δράκουλα και βουλευτής της ΝΔ κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.


 Το θέμα είναι για ποιά  δημοκρατία μιλάει αφού στην "Κοιλάδα του Πεσαβάρ",  δηλαδή την Ελλάδα, μόνο δημοκρατία δεν υπάρχει ή μάλλον, υπάρχουν πολλές... 

 Η κάθε κυβέρνηση φέρνει και μια δημοκρατία...  Έίχαμε την δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, την δημοκρατία της ΝΔ, την δημοκρατία των τραπεζών (Λουκάς Παπαδήμος), την δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ που παραδίδει ελληνικά εδάφη αμαχητί, την δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης... έχουμε "φουσκώσει" δημοκρατία.

 Το σχόλιο αυτό το έκανε η κυρία Μπακογιάννη με αφορμή, τις ενέργειες που έχει κάνει η  εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να δοθεί για πολλοστή φορά άδεια απο τις φυλακές, στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτριο Κουφοντίνα.

 Η κ. Δημητρίου όπως αναφέρει το twit, σε δέκα μέρες αποχωρεί απο την ενεργό δράση και με δεδομένο ότι είναι "παιδί του ΣΥΡΙΖΑ" (ο επόμενος εισαγγελέας δεν γνωρίζουμε ποιός και τι είναι), εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα είναι και η τελευταία άδεια του κ. Κουφοντίνα.

 Εν πάση περιπτώση, η εισαγγελέας με την αναίρεση κατά του βουλεύματος, οδηγεί την υπόθεση στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα αποφασίσει την Τρίτη αν θα ζητήσει εκ νέου κρίση της υπόθεσης ή θα απορρίψει το αίτημα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. 

 Σε περίπτωση που αναιρεθεί το βούλευμα, θα πρέπει να συνεδριάσει εκ νέου το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου με άλλη σύνθεση, για να κρίνει εκ νέου το αίτημα του πολυισοβίτη πολιτικού κρατούμενου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.