ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Λεφτά υπάρχουν! Πριν τις κάλπες συντάξεις-επιδόματα


Σε μπαράζ πληρωμών (σε ψίχουλα πάντα), προχωρά η κυβέρνηση ΤΣΥΡΙΖΑ, μήπως και κλέισει λίγο την "ψαλίδα" της διαφοράς απο την ΝΔ που οι δημοσκοπήσεις την έχουν σαν νικητή των Ευρωεκλογών.

 Βέβαια με τέτοια αστεία ποσά, εξαγριώνει ακόμα περισσότερο η κυβέρνηση, τους πιθανούς ψηφοφόρους της στις Ευρωεκλογές.


 Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί, τα επιδόματα του ΟΑΕΔ έχουν αυξηθεί, όλα έχουν αυξηθεί, το ΚΕΑ παραμένει σταθερά ως έχει με προοπτική να το καταργήσει άμεσα ο  Κούλης μόλις η ΝΔ έρθει στα πράγματα.

 Τέλος πάντων ο Mr Alexis, αφουγκραζόμενος την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, προσφέρει απλόχερα επιδόματα και συντάξεις, τα ψίχουλα δηλαδή, πρίν απο τις κάλπες.

 Συγκεκριμένα: Η αρχή γίνεται από τη Δευτέρα (20/5) με την καταβολή της 13ης σύνταξης (ο Θεός να την κάνει), σε όσους δεν την έλαβαν την Παρασκευή. Ακολουθούν:

 Επίδομα στέγασης: Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταβληθεί και το επίδομα στέγασης στους δικαιούχους. Η ημερομηνία καταβολής του δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

 Κοινωνικό εισόδημα: Η καταβολή του Κοινωνικού Εισόδηματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου.

 Επίδομα παιδιού Α21: Την ίδια μέρα θα γίνει και η πληρωμή της β' δόσης για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται αυτόματα με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτηση Α21.

 Συντάξεις Ιουνίου: Πρόωρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις αλλά όχι για όλους. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων είναι:

  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.
  • Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη.
 Οι ανασφάλιστοι υπερήλικες θα πληρωθούν στις 28 Μαΐου 2019 ενώ τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

 Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.