ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Στην εντατική ο Κουφοντίνας

 Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση, ότι ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου το μεσημέρι της Παρασκευής (17/05/2019), λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του που χειροτέρεψε, εξ' αιτίας της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί απο τις 02/05/2019.


 Ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του κ. Κουφοντίνα χαρακτηρίζεται ως «σταθερά επιβαρυμένη», ενώ έχει χάσει ήδη το 15% του βάρους του. Είναι σχετικά μια καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ελληνικός λαός έχει χάσει το 60% του βάρους  του απο τα αεναή μέτρα λιτότητας και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

 Η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ επιβεβαίωσε στο CNN Greece την εισαγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

 Είναι προφανές ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας αλλά και της ηλικίας του ανέφερε, αλλά προφανώς αυτό επιδιώκει και το "πολιτικό σύστημα" της Ελλάδας που επιθυμεί την φυσική εξόντωση του κ. Κουφοντίνα και να απαλλαγεί απο την ενοχλητική παρουσία του.

 Ως προς το αίτημα προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο, η κ. Κούρτοβικ είπε ότι «δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.