ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Νεοφιλελεύθεροι ψυχασθενείς...

 Πάμε όλοι μαζί με τρέλα και κορδέλα να ψηφίσουμε την παράταξη του Κούλη μας και να στείλουμε όσο πιο πολλούς Νεοδημοκράτες μπορούμε στην Ευρωβουλή, για να μπορεί ο Βέμπερ και ο κάθε Βέμπερ, να κουνάει το δάχτυλο του στους ταλαιπωρημένους Έλληνες πολίτες όπως το κουνάνε δηλαδή όλοι οι Ευρωφασίστες νεοφιλελεύθεροι του κερατά.


 Βασικά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο οι Ευρωεκλογές για την Ελλάδα, αφού η όποια εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ευρωμπουρδέλο θα είναι ισχνή. Απλά ο Κούλης θέλει την πλειοψηφία  απο το κυβερνών κόμμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά γίνεται, για να μπορεί να παίξει το πολιτικό του παιχνίδι και να διαλαλεί περίτρανα ότι ο ελληνικός λαός δεν εγκρίνει τα μέτρα ανακούφισης (αύξηση κατώτατου μισθού, επιδόματα, επαναφορά συντάξεων) του ΣΥΡΙΖΑ οπότε στις εθνικές εκλογές πρέπει να βγεί ο Κούλης και να τα καταργήσει. Ας είναι μόνιμα μέτρα, ο Κυριάκος θα τα καταργήσει. Εκεί φαίνεται δεν έχει συνέχεια το κράτος για αυτόν...

 Συνέχεια έχει το Κράτος μόνο όσο αφορά την συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί έχει συνέχεια το Κράτος. Αν και την καταψήφισε, θα τιμήσει την υπογραφή του Κράτους ενώ τα επιδόματα και τις συντάξεις που τις υπερψήφισε θα τα καταργήσει αν γίνει κυβέρνηση. Σε κάθε χωριό ένας τρελός και στην ΝΔ όλοι. Πρέπει να παίρνει χάπια το ζαβό, δεν εξηγείται αλλιώς...

 Για να λέμε την αλήθεια, η ιστορία με τα Σκόπια κρατάει χρόνια, αλλά είχε γίνει πολύ πιεστική για την χώρα απο την εποχή κυβερνήσεως Καραμανλή. Το ΝΑΤΟ και κυρίως οι Η.Π.Α, πίεζαν αφόρητα την Κυβέρνηση Καραμανλή να αναγνωρίσει ταυτότητα και γλώσσα στους γυφτοσκοπιανούς.

 Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, δεν ήθελε να ακούσει οτιδήποτε είχε σχέση με τα Σκόπια. Αναγκαστηκά στράφηκε στην Ρωσία για σύναψη εμπορικών και οικονομικών συμφωνιών. Αυτό βέβαια ήταν απαράδεκτο για την Δύση και απο τότε άρχισε η παρακολούθηση του Καραμανλή (σχέδιο "πυθία") απο ξένες μυστικές υπηρεσίες καθώς και απόπειρες δολοφονίας του.

 Ο ίδιος είχε πει τότε "κουράστηκα". Ήταν το μήνυμα προς τις Η.Π.Α ότι ήταν έτοιμος να παραδώσει  την εξουσία στον επόμενο που θα διάλεγαν η "κλίκα" του Λευκού Οίκου.

 Οι Η.Π.Α έστειλαν τότε τον Jeftry Γεώργιο Παπανδρέου και όχι μόνο του... μια πλειάδα πρακτόρων απο την Ουάσιγκτον, θα συνόδευε τον Παπανδρέου με σκοπό να πάρουν τα ηνία της Ελλάδας μέσω της οικονομίας, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά προσέγγισης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

 Καμία απο τις επόμενες ελληνικές κυβερνήσεις, δεν αποδέχτηκε να αναγνωρίσει γλώσσα και ταυτότητα στα Σκόπια, για αυτό και όλες κατέρρευσαν. Άλλος ανήγγειλε δημοψήφισμα στις Κάννες, άλλος δεν μπορούσε τάχα να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλες τέτοιες παπαριές...

 Και εν τέλει ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, ο οποίος προφανώς αναγνώρισε γλώσσα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς, για να πάρει το πράσινο φώς απο τα Διευθυντήρια της Ευρώπης να ψηφίσει τις συντάξεις και τα επιδόματα για να ανακουφίσει τον Ελληνικό λαό απο τα μέτρα που τα ίδια τα Διευθυντήρια επέβαλαν. Έδωσε γή και ύδωρ για να πάρει ένα ξεροκόμματο, να φάει ο πεινασμένος λαός. Τόσα του επέτραπαν, τόσα έδωσε.

 Ο Κούλης, αφού πλέον έχει απαλλαγεί απο την καυτή πατάτα με τα Σκόπια, θα τα πάρει και αυτά τα "ξεροκόματα" και θα δώσει ολόκληρες "φραντζόλες". Αυξημένες συντάξεις, καλύτερους μισθούς, δουλειές για όλους... αφού πρώτα "τρέξει" την οικονομία... Θα την "τρέξει" τόσο πολύ που ούτε ο Κεντέρης δεν θα την φτάνει, ούτε ο Carl Lewis ο γιός του ανέμου.

 Το μόνο που θα τρέξει ο "6 μηνών πολιτικός κρατούμενος" είναι τα αρχίδια του. Θα "τρέξει" την οικονομία με σχεδόν 1.000.000 επιστήμονες που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Θα την "τρέξει" με τα λαμόγια που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα. Θα την "τρέξει" με τους Τζιχαντιστές που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα. Θα την "τρέξει"με τους συνταξιούχους, τους άπορους, τους άστεγους, τους τοξικομανείς... αυτούς δηλαδή που έχουν απομείνει στην Ελλάδα και δεν είχαν την δυνατότητα να φύγουν.

 Θα δώσει βέβαια αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις αλλά προφανώς μετά απο 40 χρόνια που η οικονομία θα "τρέχει" και όλοι θα έχουμε γίνει αστρόσκονη.

 Το μόνο που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι να πάρει το βιβλίο με τις οδηγίες απο το Βερολίνο και να εφαρμόσει κατα γράμμα ότι του υπαγορεύει... έχει σχέδιο ο Κούλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.