ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ένταση και χήμικα στην πορεία για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας (φώτο)

 Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν και χτές στην οδό Σταδίου στο κέντρο της  Αθήνας, απο ομάδα ατόμων που έπαιρνε μέρος σε πορεία υποστηρικτών του Δημήτρη Κουφοντίνα.


 Ομάδα "γνωστών-αγνώστων" κινήθηκε απειλητικά προς προεκλογικά περίπτερα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών.


 Οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος ενώ διαδηλώσεις και πορείες συμπαράστασεις για τον κ. Κουφοντίνα έγιναν, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Πάτρα.

 Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του ΣΤ´ Ποινικού Τμήματος (εν συμβουλίω) του Αρείου Πάγου σχετικά με την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Επίσης, συζητήθηκε  κεκλεισμένων των θυρών, η αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που «έκοψε» ομόφωνα τη χορήγηση της 7ης άδειας στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.


 Κατά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου πρέπει να αναιρεθεί διότι και οι πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια.

 Επίσης να σημειωθεί ότι, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές και καπνογόνα στο μπουρδέλο την βουλή (ναός της Δημοκρατίας κατα τον ALPHA) και έγινε μια προσαγωγή απο την αστυνομία.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.