ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αποκαλύψεις του Τρελαντώνη...

Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν προχώρησε ο ημίτρελος πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο κ. Σαμαράς είπε ότι την εποχή που ήταν πρωθυπουργός, η Καγκελάριος της Γερμανίας του πρότεινε να βγεί η Ελλάδα απο την ζώνη του Ευρώ και παράλληλα η Γερμανία θα βοηθούσε για ένα διάστημα την χώρα. Τι ακριβώς ήταν αυτή η βοήθεια δεν γνωρίζουμε.

Ο ημίτρελος πρωθυπουργός απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση της Καγκελαρίας, ωρυόμενος και φωνάζοντας «σταματάω άμεσα, αυτή την κουβέντα δεν την κάνουμε, δεν υπάρχει, δεν το δέχομαι, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δεχτώ να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ξέχασέ το!» Αντί αυτού, προτίμησε να "χώσει" την χώρα και την ελληνική κοινωνία, σε ένα αέναο σπιράλ θανάτου, στέλνοντας χιλιάδες ζωές πολιτών στον "άλλο κόσμο"... Όταν μισθός είναι παχυλός, έχει άλλη γλύκα σε ευρώ.

Ο Σαμαράς είπε ότι δεν μίλησε δημόσια για αυτό το τετ-α-τετ με την Καγκελάριο για να μην προκαλέσει αναταράξεις στις αγορές και την οικονομία, λες και μας είχαν σε υπόληψη οι αγορές και η οικονομία πήγαινε καλά. Αλλά καλά το σκέφτηκε και αρνήθηκε. Σε τι θα πληρώνονταν τα 300 κοπρόσκυλα της βουλής? Σε ρούβλια?

Παράλληλα, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε και διέδιδε παντού με τυμπανοκρουσίες ότι το Grexit και η ιδέα ότι μπορούμε να βγούμε από το ευρώ είναι μια αισχρή κινδυνολογία και ότι οι δανειστές μπλοφάρουν», αλλά δεν μπλόφαραν οι δανειστές, ο Mr Alexis απλά δεν είχε σκοπό να βγει η χώρα απο την Ευρωζώνη και να σώσει τον κόσμο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.