ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μικροί-μεγάλοι όλοι για "φούντο"...

Κάτι παράξενο και "σκοτεινό" συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν εξηγείτε αλλιώς. Έχει αρχίσει ο κόσμος και πηδάει απο τα μπαλκόνια, πέφτει στις γραμμές του τρένου... γενικά αυτοκτονεί όπως μπορεί. Θα μου πείς πάντα υπήρχαν αυτοκτονίες αλλά το τελευταίο διάστημα έχει παραγίνει το κακό. Μήπως πράγματι μας ψεκάζουν? Μήπως οι τροφές που τρώμε δεν είναι και τόσο αθώες?


Εν πάση περιπτώση, μετά την αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού που διέμενε στην Νέα Μηχανιώνα στην Θεσσαλονίκη, επι της οδού στην οδό Ιμβρου σύμφωνα με το thessnews.gr.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αυτοκτονία της 14χρονης που έπεσε στις γραμμές του τρένου. Στην ιστορία αυτή υπάρχει πολύ παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άνδρα 43 ετών, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην ευρύτερη περιοχή όπου διέμενε…

Οι γονείς είχαν καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Ετσι ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν, με αποτέλεσμα φυσικά να προκληθεί επεισόδιο.

Οι γονείς της άτυχης 14χρονης, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και ο 43χρονος συνελήφθη. Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για την πιτσιρίκα, που προφανώς δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος και έδωσε τέλος στην σύντομη ζωή της και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει, απο το γεγονός ότι επάνω στην κοπέλα,  βρέθηκε σημείωμα το οποίο αναφέρεται στη μεγάλη της αγάπη, δηλαδή τον 43χρονο.


Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, άσκησε ποινική δίωξη στον 43χρονο για σειρά αδικημάτων, δυο εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, η δίωξη που ασκήθηκε στον 43χρονο αφορά στα εξής αδικήματα:

-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
-Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και
-Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Ο 43χρονος παραπέμφθηκε μετά την άσκηση της δίωξης σε αρμόδιο ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.