ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αθλητικό στοίχημα: Πόσο και πότε να παίζεις; Πότε να σταματάς

Το στοίχημα είναι πολύ γλυκό, όπως όλα τα τυχερά παιχνίδια. Αν δε, είστε φίλαθλος των σπορ και σας αρέσει και το ποντάρισμα, τότε το αθλητικό στοίχημα είναι παράδεισος. Ειδικά αν επιλέξεις μία Νόμιμη Online Στοιχηματική εταιρεία, όπως η Sportingbet. Και μπορεί να αποδειχτεί τέτοιος εφόσον γίνεται με μέτρο, σωστά, υπεύθυνα, με γνώση και σύστημα. Από την άλλη όμως μπορεί να γίνει μία κόλαση αν χαθεί το μέτρο και ποντάρετε παντού και πάντα. Δύο ερωτήματα γίνονται αρκετά συχνά από τους παίκτες. Πόσο και πότε να παίζεις; Πότε να σταματάς;

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι κάτι καθαρά οικονομικό. Εξαρτάται από το κεφάλαιο, τον χρόνο που διαθέτεις και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του καθενός. Με πρώτη ματιά αυτό φαίνεται ορθό. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Σε αυτά τα δύο ερωτήματα και σε οποιοδήποτε παρόμοιο με αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Πόσο να παίζεις;
Απλό αλλά πολύ κομβικό ερώτημα. Πόσο να παίζεις; Υπάρχει απάντηση. Δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα έχεις, αλλά με το πόσα πρέπει να διαθέσεις για το στοίχημα. Το κεφάλαιο του καθενός είναι διαφορετικό, ποσοστιαία όμως θα πρέπει να έχει μία λογική με τα υπόλοιπα χρήματά του. Δηλαδή δεν μπορείτε να παίξετε όλον τον μηνιαίο μισθό σας στο στοίχημα. Υπάρχουν χρήματα για βασικές καθημερινές ανάγκες. Υπάρχουν χρήματα που πρέπει να μπουν στην άκρη για ώρα ανάγκης. Κι υπάρχουν και κάποια τα οποία μπαίνουν στον προϋπολογισμό της διασκέδασης. Κάποια από αυτά λοιπόν (και όχι όλα), μπορούν να παιχτούν στο αθλητικό στοίχημα. Να είναι χρήματα που δεν θα λείψουν από ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Αυτό είναι νόμος και ουσιαστικά είναι η απάντηση στο πόσο να παίζεις.

Πότε να παίζεις;
Στοίχημα υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Από Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μέχρι κρίκετ και ποδόσφαιρο από τη Νικαράγουα. Ναι, δεν υπερβάλουμε. Μπορείτε επίσης να παίξετε σε εκλογές, Eurovision, τηλεόραση, σινεμά και ότι βάζει ο νους σας. Η διαθεσιμότητα στο online betting δεν σταματά ποτέ, ούτε prelive, ούτε στο live. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Μα φυσικά διότι δεν πρέπει να εξαρτάστε εσείς από τις προσφερόμενες αγορές, αλλά να είστε σε θέση να ορίσετε εσείς πότε θα χτυπήσετε. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω, είναι στην πλατφόρμα του στοιχήματος. Αλλά δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Μην κάνετε σαν «πρόβατο», να μην παίζετε «δίχως αύριο». Αν φύγει μία ευκαιρία θα έρθει η άλλη. Και το τι είναι ευκαιρία ή όχι κρίνεται εκ του αποτελέσματος.


dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.