ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Απογοητευτικά νέα: Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι

Η θεωρία καταρρέει φίλες και φίλοι, γιατί όπως όλα δείχνουν άλλοι λένε μεγάλα λόγια και άλλοι κάνουν μεγάλα έργα στο κρεβάτι -κι όχι μόνο εκεί.

Δηλαδή, πραγματικά ποιος θα το περίμενε πώς οι μεγαλύτερες ηλικίες θα κάνουν περισσότερο σεξ από τις μικρότερες. Σαν κάποιο περίεργο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.


Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το National Poll on Healthy Aging, έριξε φως στη σεξουαλική ζωή των μεγαλύτερων ηλικιών: το 40% των ανθρώπων ανάμεσα στα 65 και τα 80 έτη παραμένει σεξουαλικά ενεργό, ενώ το 84% των αντρών και το 69% των γυναικών σε αυτές τις ηλικίες θεωρούν πώς για να είναι υγιής μια σχέση χρειάζεται να υπάρχει ο παράγοντας «σεξ», ενώ το 73% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή.

Η αλήθεια είναι πώς αν μιλήσουμε με απόλυτα νούμερα, ίσως οι νεαρότερες ηλικίες να κάνουν λίγο περισσότερο σεξ σε απόλυτους αριθμούς αλλά ας αναλογιστούμε και την ηλικία αυτών των ανθρώπων: εάν δηλαδή τρέχαμε 100 μέτρα μαζί τους και τους κερδίζαμε στο νήμα θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι; Δεν το νομίζω.

Αν τώρα αναρωτιέται κανείς ποιος ο λόγος πίσω από αυτή την άνεση στον σεξουαλικό τομέα των παππούδων και των γιαγιάδων η απάντηση που δίνουν οι ερευνητές είναι απλή: το λιγότερο στρες σε αυτόν τον τομέα.

Μικρές πιθανότητες σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων αφού οι σύντροφοι είναι σταθεροί και καμία πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Έτσι, όπως και να είναι οι ηλικιωμένοι πέφτουν πιο άνετα στο κρεβάτι από ότι εμείς. Και θες δε θες πρέπει να το παραδεχθείς: με κάτι τέτοια μας βάζουν πραγματικά τα γυαλιά.


msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.