ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Aποκάλυψη: "Όργια" στον "ναό της δημοκρατίας" κατά την διάρκεια της επίθεσης με μπογιές

 Η βουλή δεν είναι μόνο για να δίνουν το παρών οι βολευτές στις ολομέλειες, να κοιμούνται πάνω στα έδρανα και να τσιμπάνε δέκα χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Είναι και για να "ξεσκάνε" και λίγο, να "ξεδίνει" λίγο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, να ψυχαγωγείτε...


  Ακόμα και αν το είχε σχεδιάσει ο Ρουβίκωνας, δεν θα μπορούσε να αιφνιδιάσει περισσότερο τους υπεύθυνους για την ασφάλεια της Βουλής.

 Την ώρα που η όψη του κτιρίου δεχόταν κύματα κόκκινης μπογιάς, μέσα στα γραφεία επικρατούσε ανάλαφρη, όμορφη διάθεση με τους παρευρισκόμενους να γεύονται σαμπάνια με χαβιάρι και άφθονη πίτσα με μανιτάρια, με αφορμή τη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης.

 Λίγο ακόμα να αργούσε η επίθεση του Ρουβίκωνα, θα είχαν ξεκινήσει τις παρτούζες εκεί μέσα. Η πρώτη βολή με μπογιά, "έσκασε" σε ένα από τα παράθυρα του ισογείου της Βουλής, επαναφέροντας στην πραγματικότητα τα ζώα που βρίσκονταν μέσα και γλεντοκοπούσαν.

 Μετά την πρώτη επίθεση του Ρουβίκωνα εναντίον της βουλής επικράτησε πανικός, πραγματικό αλαλούμ και όχι μόνο. Όσοι βρισκόνταν εκείνη την ώρα στην βουλή, τους ζητήθηκε απο τα μεγάφωνα παραμείνουν στις θέσεις τους.

 Φανερά εκνευρισμένες η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η κ. Εύα Καϊλή που χάλασε έτσι άδοξα το πάρτι με τα ούζα, ζήτησαν επιτακτικά το κεφάλι του Φρούραρχου πάνω σε δίσκο και να ρίξουν το άψυχο σώμα του στην πυρά ενώ η κ. Όλγα Γερογαλότσα τόνισε πως θα "πρέπει να μπεί τάξη και σε αυτό το τοπίο".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.