ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Κομματικά παιχνίδια με τα τερματικά της Singular Logic, τρεις μέρες πριν τις Ευρωεκλογές (VIDEO)

Τη διακριτική μεταχείριση σε βάρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ από το Υπουργείο Εσωτερικών, τρεις μέρες πριν τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατήγγειλε, τόσο εγγράφως όσο και με δήλωσή του on camera ο πρόεδρός του Νότης Μαριάς.


Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς, παρότι το Κόμμα ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, είναι εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή, σύμφωνα και με την ΚΥΑ με ΑΠ 1243 για τους όρους και τις προϋποθέσεις προβολής των πολιτικών κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο, εντούτοις το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, δεν επιτρέπει την εγκατάσταση τερματικού της Singular Logic στα γραφεία του, για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, όπως δικαιούται.

Ο Νότης Μαριάς υπέβαλε εγγράφως προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τις διαμαρτυρίες του για την παράνομη και διακριτική αυτή μεταχείριση, σε βάρος του Κόμματος, ενώ προέβη και σε σχετική δήλωση on camera, υπογραμμίζοντας ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα, καθώς και ότι θα προχωρήσει σε άμεση ενημέρωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.