ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι αποδράσεις κρατουμένων απο τα σωφρονιστικά καταστήματα όλης της "Κοιλάδας του Πεσαβάρ". Μόνο ο Κουφοντίνας δεν έχει αποδράσει ακόμα.


Πρόσφατο "κρούσμα" είναι η απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος». Όλος περιέργος, τα άτομα που το "σκάνε" απο τις φυλακές τώρα τελευταία, είναι είτε βαρυποινίτες είτε έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε "τρομοκρατικές" οργανώσεις. Προφανώς υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω απο όλες αυτές τις αποδράσεις.

Συγκεκριμένα από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 13 ετών, απέδρασε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που είχε γίνει γνωστός ως ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος».

Ο Μιχαηλίδης απέδρασε χθες το βράδυ. Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.


Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, ενώ έρευνα για τις συνθήκες της απόδρασης διεξάγει το υπουργείο Δικαιοσύνης.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.