ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Απάντηση ότι νά ναι Τσίπρα σε Ερντογάν

Όποιος παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο, τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα έχει τίμημα σοβαρό, διεμήνυσε ο προδότης της Μακεδονίας, πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας συγχρόνως την απόφαση της Αθήνας να στηρίξει την Κύπρο στην άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.


Ο  Τσίπρας απάντησε και στα όσα είπε ο  Ερντογάν για εκείνον (όπως σχετικώς τον ενημέρωσαν συνεργάτες του). Απευθυνόμενος λοιπόν στον Πρόεδρο της Τουρκίας απάντησε ευθέως ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας «δεν λέει κάποια πράγματα», αλλά μιλά τη γλώσσα του Διεθνούς Δικαίου, της αλήθειας και της αποφασιστικότητας. Επίσης «δεν μιλά μόνος του» -όπως είχε υποστηρίξει ο κ. Ερντογάν- αλλά μιλά έχοντας στο πλευρό του όλα τα κράτη της Ε.Ε. και τη μεγάλη πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας.... και μετά ξύπνησε.

Προφανώς δεν έχει κανέναν στο πλευρό του, καμία Ε.Ε, καμιά Διεθνή κοινότητα, κανένα ΝΑΤΟ,  ούτε καν τον Ελληνικό λαό. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε κανέναν στο πλευρό της και η Μικρασιατική καταστροφή το 1922, είναι ίσως το καλύτερο ιστορικό μάθημα, που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας, όπου οι "συμμαχοι" της Ελλάδας την πούλησαν ακόμα μια φορά.  Το μόνο που έχει στο πλευρό του ο Τσίπρας είναι η Περιστέρα, την Γερογαλότσα, τον Παππά και τον Βούρτση.

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, ευρισκόμενος στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο είπε ένα σωρό ασυναρτησίες, διαβάζοντας ένα κείμενο που είχε γράψει κάποιος απο τους άχρηστους συνεργάτες του.

Προφανώς ο Εντοργάν και ο κάθε Ερντογάν τα γνωρίζει αυτά. Ξέρει ότι η Ελλάδα δεν έχει συμμάχους. Καμιά Ευρωπαική χώρα δεν θα παίξει τον κώλο της για την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ο Ερντογάν δήλωσε ότι «ο,τι και να λέει ο Τσίπρας, εμείς θα συνεχίσουμε τις έρευνες στην αν. Μεσόγειο. Μιλάει μόνος του και λέει κάποια πράγματα. Οτιδήποτε και να πει εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις και θα λάβουμε μέτρα με τις ένοπλες δυνάμεις». Ορθά, κοφτά και "έξω απο τα δόντια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.