ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

"Έκρηξη" ανάπτυξης... της φτώχειας.

Με πακέτο έκτακτων φοροεισπρακτικών μέτρων έρχονται στα μέσα Ιουλίου οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων, καθώς αμφισβητούν έντονα την επίτευξη του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων, ύψους 3,5% του ΑΕΠ, τόσο για το 2019 όσο και για το 2020 και για μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή να σταματήσει η Γή να γυρίζει, αλλά πολύ λίγο τους ενδιαφέρει αυτό.


Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα έχει να διαχειριστεί τις μεγάλες απαιτήσεις των δανειστών οι οποίες, ξηλώνουν όλα τα προεκλογικά προγράμματα  του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής, της Μέρα25, της Νύχτας45, της Πλεύσης Ελευθερίας, της Πλεύσης χωρίς Ελευθερία ή του τσολιά μας του Λεβέντη!

Στις 16 Ιουλίου θα βρεθούν στην Αθήνα ο επικεφαλής των τεχνοκρατών της Κομισιόν για την Ελλάδα, Ντέκλαν Κοστέλο, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ  Πίτερ Ντόλμαν,  ο επικεφαλής της αποστολής του ESM στην Αθήνα Νικόλα Τζιαμαρόλι, ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ και ο πρόεδρος του Euro Working Group Χανς Φάιλμπριφ, για να μιλήσουν στο συνέδριο του Economist. Όλη η ληστοσυμμορία δηλαδή για να απαιτήσουν νέα ποτάμια αίματος απο τον Ελληνικό λαό.

Θα είναι οι πρώτες εντολές προς την νέα κυβέρνηση (αν και ο Κυριάκος τις έχει πάρει ήδη), για τα δημοσιονομικά μέτρα που  θα πρέπει να λάβει ώστε, να μην παρεκκλίνει το πρωτογενές πλεόνασμα από τον στόχο του 3,5% του ΑΕΠ, που έτσι και  αλλιώς δεν πρόκειται να επιτευχθεί ποτέ, ότι και όσα μέτρα και να λάβει.

Οι δανειστές ξέρουν ότι δεν πιάνεται το 3,5% του ΑΕΠ, ούτε φέτος, ούτε στα επόμενα χρόνια, ούτε και του Αγίου Πούτσου ανήμερα και ας τον Κούλη να μπαλαλάει για εκκρηκτική ανάπτυξη, μειώσεις φόρων, φοροελαφρύνσεις και τις άλλες προεκλογικές παπαριές που διαλαλεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.