ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ποιά συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο? Σκέτο εκμετάλλευση... απο την Τουρκία

Σε μία κρίση ειλικρίνειας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης , διέψευσε ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Τουρκία  σε ένοπλη αντιπαράθεση και είναι λογικό αυτό, διότι ούτε τα μέσα υπάρχουν αλλά ούτε και η θέληση της κοινωνίας να αντιμετωπίσει κανέναν, για χάρη των εγχώριων πολιτικών και των διεθνή συμφερόντων.

Ο Ελληνικός λαός και η στρατιωτική ηγεσία, προκειμένου να διαφυλάξουν την χώρα, έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί πολύ νωρίτερα, τότε που ήταν αδιανόητο να φανταστεί κάποιος, ότι μπορεί το κάθε κοπρόσκυλο στην βουλή να παραδίδει εδάφη της Ελληνικής επικράτειας σε γειτονικά Κράτη,  έτσι απλά με μια υπογραφή, μόνο και μόνο επειδή το ζήτησαν έξωθεν δυνάμεις.

Πάνω απο τον μισό πληθυσμό της Ελλάδος, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, προσπαθεί να επιβιώσει καθημερινά, αγωνιά για την επόμενη στιγμή, απειλεί, κλέβει τον γείτονα  προκειμένου να βρεί ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά του και κάποιοι ψυχανώμαλοι πιστεύουν ότι η χώρα θα αντιπαρατεθεί ένοπλα με την Τουρκία? Γιατί? Για ποιόν? Για τον Τσίπρα, τον Κούλη, την Φώφη? Για τους "πάση θυσία ευρώ"? Ο λαός δεν το βλέπει ούτε ζωγραφιστό το ευρώ, για ποιόν λόγο να θυσιαστεί?

Να αντιπαρατεθούν οι πολιτικοί απέναντι στην Τουρκία και στην κάθε Τουρκία. Αυτοί και τα παιδιά τους. Να αντιπαρατεθεί το "πολιτικό σύστημα" και τα εξαπτέρυγα του. Τα "γίδια" και τα "ντουβάρια" που έμειναν στην ελληνική κοινωνία και που ακόμα ψηφίζουν τον θάνατο τους σε εθνικές εκλογές.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθησύχασε την Άγκυρα χαρακτηρίζοντας "fake news"  περί πολεμικών προετοιμασιών της Ελλάδας για να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα  περιορίζεται μόνο στην αποστολή «μηνυμάτων» προς την Τουρκία, μέσω της διεξαγωγής… ΚΥΣΕΑ. Ώρα είναι τώρα να χάσει δέκα χιλιάδες ευρωπουλάκια κάθε μήνα... μαλακίες θα κάνουμε?

Ολόκληρη η δήλωση-παροδοχη της έλλειψης ετοιμότητας των ΕΔ όπως την έκανε ο Ε.Αποστολάκης στο δελτίο ειδήσεων του Ant1.

«Η όλη προσπάθεια είναι να σταματήσουν οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας εδώ που είναι τώρα» είπε ο υπουργός  Αποστολάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,.

 Επέμεινε ότι ο ελληνικός στρατός είναι σε διαρκή ετοιμότητα αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα ήταν προς όφελος της... Άγκυρας.και αρα θα πρέπει να ελίμαστε ήσυχοι

Απαντώντας σε ερώτηση για την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ την Κυριακή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι έπρεπε να υπάρξει συντονισμός με την Κυπριακή Δημοκρατία για τις ενέργειες της Τουρκίας και να σταλεί ένα μήνυμα ασφάλειας και σταθερότητας, καθώς, όπως είπε, είχαν αρχίσει να διαρρέουν «fake news» στον Τύπο για «πολεμικές προετοιμασίες». Αυτός είναι ο ρόλος του ΚΥΣΕΑ, είναι θεσμικό όργανο, εξήγησε.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.