ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δώσε πόνο Ερντογάν!!! - Άγκυρα προς Βρυξέλλες για «κυρώσεις»: "Θα μας κλάσετε τα φρύδια"

Κάτι για απειλές κυρώσεων στην Τουρκία απο την Ε.Ε, πήρε το αφτί του Σουλτάνου και ένιωσε μια φαγούρα στο δεξί του αρχίδι. Κάτι τέτοιες ειδήσεις αναμεταδίδουν και τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίες φυσικά, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ή προφανώς είναι παντελώς διαστρεβλομένες.


Η Τουρκία δείχνει να μην επηρεάζεται και να προχωρά ακάθεκτη στις εξαγγελίες της για γεωτρήσεις, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Έτσι είναι. Η Τουρκία είναι μια αυτοκρατορία και στενός σύμμαχος της Γερμανίας απο αρχαιοτάτων χρόνων. Ο Ερντογάν δεν ακολουθεί την πολιτική του "στα τέσσερα", όπως τα ρεμάλια της Ελλάδας. Η Τουρκία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωζώνη. Δεν έχει δικαιώματα ή υποχρεώσεις σε αντίθεση με την ταλαίπωρη Ελλάδα που είναι και στα δύο, και έχει μόνο υποχρεώσεις.

Είναι αδιανόητο για τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τις ΗΠΑ φυσικά, να χάσουν απο σύμμαχο την Τουρκία, με την τόσο μεγάλη γεωστρατηγική θέση που κατέχει. Η προσέγγιση της Τουρκίας με την Ρωσία είναι ένα πρόβλημα για την Δύση, αλλά ο Ερντογάν δεν είναι Καραμανλής.

«Δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα» είναι το μήνυμα των Τούρκων, με το οποίο απαξιώνει την απειλή κυρώσεων από την Ε.Ε. Οι προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και γενικότερα του διεθνούς παράγοντα φαίνεται ότι πεισμώνουν την Τουρκία παρά την κάνουν να υποχωρεί. Στην Ελλάδα βάφουν και την βουλή με χρώμα μπουρδελέ, για να δείξουν πόσο πισωγλέντηδες είναι οι Έλληνες πολιτικοί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που η Ευρώπη συζητούσε το θέμα της Τουρκίας και ανακοίνωνε μέτρα κατά της γείτονος, ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας ανακοίνωνε ότι ο Πορθητής έχει ήδη αρχίσει και τρυπά στα ανοιχτά της Κύπρου και έχει φτάσει μέχρι τα 3.000 μέτρα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα στείλει το Γιαβούζ, το δεύτερο γεωτρύπανο, στη Μεσόγειο. Ανέφερε ότι θα ξεκινήσει από τα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης και αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται και αυτό ανοιχτά της Κύπρου για να ξεκινήσει γεώτρηση.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.