ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τι το θέλεις το μέρισμα...?


Φυσικά και το μέρισμα, δεν θα λύσει κανενός τα προβλήματα. Απλά τα προηγούμενα χρόνια που δόθηκε από την κυβέρνηση σε εκατομμύρια πολιτών της χώρας, κινήθηκε η αγορά, πλήρωσαν φορολογικές υποχρεώσεις, τέλη κυκλοφορίας και κάποιοι έκαναν καλύτερες γιορτές. Πράγμα που δεν θα συμβεί φέτος.


Φυσικά και το μέρισμα, είναι χρήματα που δεν ανήκουν σε καμιά κυβέρνηση και σε καμιά πολιτική παράταξη. Είναι χρήματα που προέκυψαν από την αιματηρή φορολόγηση των πολιτών της χώρας μας.

Γινόμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης Ρατσιστικής και Κοινωνικής Αδικίας που έχει συμβεί από το χρονικό διάστημα, που ξεκίνησαν να επιστρέφουν χρήματα από την υπερφορολόγηση των πολιτών, με την μορφή του μερίσματος.

Είσαι άνεργος και δεν έχεις παιδιά? Τότε δεν έχεις ανάγκη μερίσματος.

Είσαι άνεργος και παίρνεις ΚΕΑ, 33 η 50 ευρώ το μήνα? Είσαι βασιλιάς. Πληρώνεις ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα και γεμίζεις 3 καρότσια στο Σούπερ Μάρκετ.

Θα πρέπει να ζήσεις με αυτά που βέβαια δεν ζείς, αλλά ο Κούλης το ξέρει καλύτερα απο σένα. Δεν δικαιούσαι μέρισμα η κάποια άλλη οικονομική βοήθεια. Δικαιούσαι μόνο να αυτοκτονήσεις και να απαλλάξεις την κοινωνία απο ένα βάρος σαν εσένα.

Είστε και οι δυο γονείς άνεργοι χωρίς παιδια? Ας προσέχατε! Να είχατε παιδιά για να πάρετε μέρισμα. Άσχετα αν κλαίνε απο την πείνα το υπόλοιπο διάστημα.

Έτσι άφησε να εννοηθεί ο κύριος Σταϊκούρας με το στραβό στόμα.

Είσαι φιλοξενούμενος Άνεργος?Δεν έχεις ανάγκη, σε φροντίζουν αυτοί που σε φιλοξενούν και αν δεν έχουν τον τρόπο θα πρέπει να τον βρουν. Βολευτείτε με δανεικά η με το ΚΕΑ, αν βέβαια το παίρνετε ολόκληρο.

Εχεις παιδί Αμεα άνω των 24 ετων?Δεν θα πάρεις μέρισμα,έπρεπε το παιδί σου να ήταν έστω 23.5.
Στα 24.5 ως Αμεα δεν έχεις ανάγκη απο κάποιο άλλο βοήθημα, σου αρκούν αυτά που λαμβανεις.

Λένε κάποιοι τι θέλετε το μέρισμα? Να πάτε να δουλέψετε. Αληθεια απο την ημέρα που εκλέχθηκε η τωρινή κυβέρνηση, γνωρίζετε οτι δεν έχει βγει ούτε ΜΙΣΗ θέση σε προγράμματα για ανέργους? Και ούτε πρόκειται.

Που να πάνε να δουλέψουν? Που να βρει δουλειά ο κόσμος?

Θα βγάλουν βέβαια λένε προγράμματα, κάποια στιγμή. Το πότε ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν. Προφανώς όταν οι άνεργοι και οι ΑΜΕΑ θα έχουν γίνει αστρόσκονη. Θα βγάλουν προγράμματα για τον Λάτση, τον Αλαφούζο, τον Μπόμπολα, τον Μαρινάκη, την Αγγελοπούλου... Αυτούς που έχουν ανάγκη δηλαδή...

ΕΛΛΑΔΑ 2019,ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.