ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

“Τίς πταίει;”


Η Ελλάδα, επειδή τέθηκε το 2010 απέναντι στο κακόβουλο δίλημμα "Μνημόνια ή Χρεοκοπία" (δηλαδή μη πληρωμή των συνταξιούχων, των Δημοσίων Υπαλλήλων, έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων και λοιπές υπερβολές με στόχο την τρομοκράτηση του πληθυσμού για να υποκύψει στα μνημόνια- αν και χρειάστηκαν επί πλέον και οι δολοφονίες στην MARFIN απο το πολιτικό σύστημα), απο μία κυβέρνηση που τεκμηριωμένα παρέδωσε τους Έλληνες πολίτες και την Ελληνική κοινωνία στα αρπακτικά νύχια της Τρόϊκα (ΔΝΤ και Γερμανία), διογκώνοντας το έλλειμα της Ελλάδας με την συμπαιγνία της ΕΛΣΤΑΤ, επέλεξε τελικά επέλεξε τελικά τα μνημόνια, οπότε ακολούθησε (όπως είχε σχεδιαστεί) η χρεοκοπία του PSI απο τους γνωστούς εθνοκτόνους (Τζέφρι, παχύδερμο Βενιζέλο και άλλους), η υποθήκευση των πάντων (Γη, Αέρας, Θάλασσα), η εξορία 500.000 και πλέον παιδιών της Ελλάδος ( τα πιο μορφωμένα), η δολοφονία της αντίδρασης των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 απο τον επόμενο εθνοκτόνο και με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, η παράδοση της δημόσιας περουσίας και της εθνικής κυριαρχίας σε ένα "Υπερταμείο" οπότε η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικά δικαιώματα πουθενά στην Ελληνική επικράτεια, η παράδοση της ιδιωτικής περιουσίας με τον αφελληνισμό των τραπεζών και την ίδρυση της "ανεξάρτητης" Αρχής Δημοσίων Εσόδων που δίνει αναφορά απ' ευθείας στο Βερολίνο κοκ.

Σε γενικές γραμμές δηλαδή το πολιτικό σύστημα (το μαγαζάκι δηλαδή που λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία"), προτίμησε την κυλιόμενη χρεοκοπία, δηλαδή την σταδιακή πτώχευση Κράτους και πολιτών, με την λεηλασία όλων όσων κατέχουν οι Έλληνες, για να μη μείνουν δήθεν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι, οι Δημόσιοι υπάλληλοι, να μην λείψουν δήθεν τα φάρμακα, το κωλόχαρτο, το ψωμί, η βενζίνη, το πετρέλαιο κ.τ.λ.


Κάτι παρόμοιο είπε και το "πρωτοπαλίκαρο" του πρωθυπουργού Κούλη κύριος κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, σε κάποιο πρωϊνό τηλεοπτικό πάνελ ενός τσοντοκάναλου. "Για να έρθει η ανάπτυξη, πρέπει οι τράπεζες να δώσουν δάνεια. Για να δώσουν δάνεια οι τράπεζες, πρέπει να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη. Πρώτες κατοικίες και μαλακίες δεν έχει εδώ (το τελευταίο δεν το είπε αλλά το εννοούσε)". Θα κατασχέσουν οι τράπεζες το δυάράκι της κύρα Γιώργαινας και θα έρθει η ανάπτυξη...

Φυσικά βέβαια οι ελίτ της Ελλάδας (βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, μεγαλοκαναλάρχες, εφοπλιστές, δικαστικοί κ.α), όπως τότε στην Κατοχή που συνεργάζονταν με τους Γερμανούς, έτσι και τώρα συμμετέχουν ενεργά στη λεηλασία της κοινωνίας και των πολιτών της, κερδίζοντας απο την οδύνη των υπολοίπων τεράστια ποσά ως επιχειρηματίες ή εξασφαλίζοντας τη νομή της εξουσίας ως κυβερνητικά κόμματα.

Στη συνέχεια η Ελλάδα, αποδυναμωμένη μετά απο 10 χρόνια βαθιάς κρίσης και ύφεσης που δεν πρόκειται να έχει τελειωμό όσο η Ελληνική κοινωνία δεν ξεσηκώνεται ξανά (στα πρότυπα του "ξεσηκωμού της πλατείας"), δέχθηκε τον υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο της Τουρκίας, με τα πρώτα νησιά της να πλημμυρίζουν απο παράνομους μετανάστες. Ένας καθαρά μοντέρνος ασσύμετρος πόλεμος που δέχεται η Ελλάδα απο την γείτονα, όπου ο πραγματικός εχθρός δεν φαίνεται, δεν υπάρχει στο πεδίο της μάχης.

 Η Ελλάδα δέχτηκε επίθεση απο δύο μεριές, απο Δύση (με οικονομικό πόλεμο) και Ανατολή (με υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο). Και εδώ πάλι οι άπατρις ελίτ, ξανά με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον, αντί να οχυρώσουν την χώρα μετέφεραν το πρόβλημα και στην ενδοχώρα, και καλά για να αποσυμφορήσουν τα νησιά. Εκατό χιλιάδες ακατοίκητα νησιά έχει η Ελλάδα, γιατί δεν φτιάχνει υποδομές η εκάστοτε κυβέρνηση για υποδοχή των προσφύγων και των μεταναστών εκεί? Γιατί προφανώς τα σχέδια των Ελίτ είναι άλλα...

Διεθνή κέντρα εξουσίας σε συνεργασία με την Καγκελλαρία και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα καταστρέφουν την Ελλάδα και την μετατρέπουν σε σκουπιδότοπο, κλείνοντας ερμητικά τα σύνορα της Ευρώπης-Ελλάδα την οποία χαρίζουν απλόχερα στον Ερντογάν, για να αποφύγουν την μεταναστατευτική εισβολή που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Σήμερα και ενώ έχει προηγηθεί η προδοσία της Μακεδονίας με πιθανότερο αντάλλαγμα την επιμήκυνση (έντοκη!) των 96 δις ευρώ του χρέους, η Ελλάδα αποδυναμωμένη οικονομικά και στρατιωτικά και αντιμετωπίζοντας επί πλέον ένα μεταναστατευτικό χάος, ξανατοποθετείται πάλι σε ένα κακόβουλο ανύπαρκτο δίλημμα, δηλαδή το "Δικαστήριο της Χάγης ή πόλεμος με την Τουρκία" (το οποίο πόλεμος  θα έχει τελική κατάληξη ξανά την Χάγη, οπότε ο πόλεμος θα γίνει για την "τιμή των όπλων").

Το πόσο καλή εφαρμογή έχει αυτή η τακτική των διλημμάτων πάνω στην Ελληνική κοινωνία, έχει αφήσει έκπληκτη ακόμα και την Πανεπιστημιακή κοινότητα ψυχολόγων της καλιφόρνιας. Τα κατα καιρούς διλήμματα "Μνημόνια ή Χρεοκοπία", "Τράπεζες ή τανκς", "Ευρώ ή Θάνατος", "Κούλης ή Σκατούλης" και άλλα τέτοια, έχουν αρρωστήσει την ελληνική κοινωνία η οποία πάσχει ήδη απο το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.