ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Τρεις ακόμη νεκροί στην Ελλάδα, 13 συνολικά


Δραματικές είναι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει καθημερινά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες και μία γυναίκα που είχαν προσβληθεί από τον Covid-19 κατέληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στις 18:00 το απόγευμα από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (20/03) ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας έφθανε τους δέκα, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 93 ετών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου ως επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid-19.


Επίσης, λίγο πριν γίνει ο γνωστός ο θάνατος της 93χρονης, ο κ. Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των ιατρικών συντακτών, ανακοίνωσε πως ακόμη τρεις άνδρες πέθαναν το τελευταίο 24ωρο, δύο από την Αθήνα και ένας από την Κοζάνη.

Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των ιατρικών συντακτών το απόγευμα της Παρασκευής (20/03), έκανε επίσης γνωστό πως τα κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 495, ενώ τα νέα που καταγράφηκαν είναι 31.

Συνολικά, 84 κρούσματα έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης, ενώ 90 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 20 διασωληνωμένοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 71 έτη.

Την ίδια ώρα, 19 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο ενώ έχουν ελεγχθεί 7.200 δείγματα. Τα περισσότερα κρούσματα παραμένουν στην Αθήνα.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.