ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Το επερχόμενο "κραχ" της ανθρωπότητας


Ο κορωνοϊός θα είναι ανέκδοτο σε σύγκριση με τον επερχόμενο οικονομικό κορωνοϊό. Δεν είναι ούτε συνομωσιολογία, ούτε τρομολαγνεία, είναι η τραγική αλήθεια για την επερχόμενη τρομακτική οικονομική καταστροφή, που θα θάψει πολύ περισσότερο κόσμο από την θανατηφόρο επιδημία.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές, έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους (μηδαμινός αριθμός σε σχέση με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο),  για σβήσουν τα χρέη τους. Παραδείγματος χάριν το χρέος των Η.Π.Α σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ!!!

Η Κυβερνήσεις και η δική μας (κλασικά), δεν λένε την αλήθεια και σας έχουν κλεισμένους στα Σπίτια!!

Μείνετε μέσα…. σε δυο τρεις έως έξη εβδομάδες έρχεται η Οικονομική κατάρρευση όπως λένε Οικονομικοί αναλυτές… και η γνωστή σε όλους μας The Goldman Sachs Group Inc, ένας  κολοσσός, ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας στο Πλανήτη.

Το γιατί διάλεξαν αυτόν το τρόπο το λέμε και στην αρχή... Με το ιό θα σκοτωθούν λιγότεροι άνθρωποι παρά με Πόλεμο, που οι απώλειες θα ήταν τεράστιες για τον άνθρωπο… Όμως δεν το κάνουν μόνο γι αυτό!! Η Αμερική είναι πολύ πίσω από την Κίνα και την Ρωσία, που μαζί έχουν ξεπεράσει την πολεμική ισχύ και την στρατιωτική τεχνολογία των ΗΠΑ. Αν γινόταν πόλεμος θα κατέληγε σε ήττα των ΗΠΑ. Συνεπώς βρήκαν το κόλπο με τον κορωνοιό!!! Μιλάμε δηλαδή για μια βιολογική επίθεση των Η.Π.Α εναντίον της Κίνας. Για καθαρά βιολογικό πόλεμο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχει μια τέτοια επίθεση σε παγκόσμια κλίμακα. 

Η ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω κορωνοιού είναι Διεθνής πολιτική, αυτό που γίνεται το έχουν συναποφασίσει οι Νεοταξίτες με τις κυβερνήσεις των Χωρών που το εφαρμόζουν όπως και η δική μας Κυβέρνηση… τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε γεωπολιτικό.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της Κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που το κρύβουν και έχουν φυλακίσει τους πολίτες... συνοδεία των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης. Η ΝΤΠ επομένως, ελέγχει όλο το Τραπεζικό και Επιχειρηματικό καρτέλ και κατά συνέπεια την ανθρωπότητα, καθώς και την ποιότητα ζωής των πολιτών ενός Κράτους.

Όσο κρατούν κλειστή την Οικονομία έχουμε τεράστιες απώλειες (3τρίς$ και βάλε) από την πανδημία… Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας… Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, Τουρισμός, επιχειρήσεις… Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα κόκκινα δάνεια μαζί με τα προηγούμενα ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τις επόμενες εβδομάδες!!!!

Όσο για τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης από το κλείσιμο των επιχειρήσεων.. Πόσα μπορούν να δώσουν όταν ένα Κράτος δεν εισπράττει και για πόσο? Και αυτό για λίγες μέρες μέχρι να καταρρεύσουν ΟΛΑ!!

Ποιός αλήθεια πιστεύει τα Μέσα Παραπληροφόρησης? Τα μέσα που ελέγχονται από την Κυβέρνηση δεν θα σου πουν ότι έρχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ εξελίξεων... Δεν σου λένε την αλήθεια.  Το κλείσιμο των καταστημάτων -επιχειρήσεων γίνεται με το πρόσχημα του ιού, για να επικρατήσει ο ΤΡΟΜΟΣ στους ανθρώπους.

Με αυτό το τρόπο κρατούν ΦΥΛΑΚΗ μέσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!!!  Έτσι όταν ΠΕΣΕΙ το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα θα είναι και περιορισμένες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των πολιτών,  που αν δεν υπήρχε ο ιός θα τα ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!

Γι αυτό έριξαν τον ιό για να είστε ΦΥΛΑΚΗ την ώρα του Παγκόσμιου ΚΡΑΧ... Η ιστορία επειδή επαναλαμβάνεται δείχνει ότι το ΚΡΑΧ συνοδεύεται αμέσως μετά με ΠΟΛΕΜΟ…

Πάρτε βαθιά ανάσα και να είστε προετοιμασμένοι!


πηγή

2 σχόλια:

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.