ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Παιδικό παιχνίδι του 1995 είχε προβλέψει τον κορωνοϊό - Αναφέρει και τι γίνεται στο τέλος (φωτό)


Στις αρχές τότε που είχε ξεκινήσει η ιστορία των μνημονίων στην Ελλάδα και θα φαινόταν ότι τα μέτρα που θα λάμβανε η κυβέρνηση θα ήταν σκληρά για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, ο τότε Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος της κυβέρνησης του ανεκδιήγητου Παπανδρέου, είχε πει σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ ενός δελτίου ειδήσεων, "ε να πεθάνει και κανένας συνταξιούχος, να γλυτώσουμε και καμιά σύνταξη".


Σίγουρα απο τότε έχουν αποβιώσει ΠΑΡΑ πολλοί συνταξιούχοι και μη.

Τον ίδιο τρόπο σκέψης φαίνεται να έχει και η παγκόσμια Ελίτ, η οποία κατάφερε και κατασκεύασε (απο τους πολλούς που έχει κατασκευάσει) έναν ιό, που στέλνει στον "άλλο κόσμο" μόνο ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες... όσοι παίρνουν σύνταξη δηλαδή. Τα άτομα μικρής ηλικίας, ως θαύματος, δεν πεθαίνουν αλλά είναι τέλειοι φορείς και "διασκορπιστές" του ιού. Το τέλειο όπλο κατα της ανθρωπότητας.

Και πάμε τώρα στο δια ταύτα. Εκτός από το βιβλίο του 2008 που μιλούσε για τον κορωνοϊό, υπήρξε και παιχνίδι του 1995 που προέβλεπε την σημερινή πανδημία. Ο κορωνοϊός αναβαθμίστηκε σε πανδημία από τον ΠΟΥ μόλις χθες, αλλά ένα παιδικό παιχνίδι με κάρτες είχε προβλέψει και το «outbreak» και την κατάληξή (;) του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν το προβλεπόμενο τέλος θα ταιριάζει και αυτό με την πραγματικότητα όπως εν τέλει θα εξελιχθεί.

Ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας reddit, έκανε μια αναδρομή στο μακρινό 1995 και στον συνήθη ύποπτο το παιχνίδι καρτών «Illuminati: New World Order». Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι αυτό έχει «προβλέψει» κι άλλα οδυνηρά γεγονότα όπως την πτώση των Δίδυμων Πύργων.
Στο εν λόγω παιχνίδι βρίσκεται μια κάρτα, η κάρτα της Επιδημίας. Όποιος την εξαπολύσει στους άλλους παίκτες, τότε εκείνοι αρχικά μπορούν να παίξουν ωστόσο σταδιακά χάνουν την δύναμή τους, καταστρέφοντας στο τέλος την ζωή του παίκτη, βγάζοντας τον εκτός παιχνιδιού.



Αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το τι δείχνει η κάρτα: Μάσκα, γάντια και σακούλες πτωμάτων στιβαγμένες. Η κάρτα της Επιδημίας αν χρησιμοποιηθεί δεν είναι άμεσα θανάσιμη προς τον αντίπαλο παίκτη, αλλά προκαλεί διαρκή ζημιά.



Στο τέλος, ο παίκτης χάνει την ζωή του και βγαίνει εκτός παιχνιδιού, μόνο μετά από συγκεκριμένους συνδυασμούς. Τι σημαίνει αυτό, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του reddit; Πως ο κόσμος θα βγει από την πανδημία και θα επανακάμψει.

Αυτόματα αυτό που έρχεται στο μυαλό είναι πως μεγάλα γεγονότα αρνητικής κυρίως υπόστασης, με μια έρευνα στο παρελθόν αποκαλύπτεται πως έχουν «ιχνηλατηθεί» σε παιχνίδια, βιβλία, σειρές (όπως η οικογένεια Σίμπσον), ταινίες κ.λ.π.



Είναι τόσο μεγάλη η πιθανότητα να είναι όλα αυτά τυχαία; Ή μήπως υπάρχει ένα είδος παγκόσμιας Ελίτ που προχωράει τους σχεδιασμούς της;

πηγή

1 σχόλιο:

  1. αλλο ενα φιλτρο, ελεγχου του γονου. ισως και οι επιδημιες να ειναι ενας μηχανισμος. idk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.