ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

"Σαρώνει" ο Κορωνοϊος!


 Πανικόβλητο είναι πλέον το επιτελείο της κυβέρνησης και ο ίδιος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς βλέπει τον έναν ψηφοφόρο του μετά τον άλλον να "βλέπει τα ραδίκια ανάποδα" απο τον Convid-19.  Όλα σχεδόν τα θύματα της πανδημίας του Κορωνοϊού είναι άτομα τρίτης ηλικίας, συνεπώς και εν δυνάμει πρώην ψηφοφόροι του.


  Ένα ακόμα θύμα του Κορωνοϊού είχαμε και σήμερα. Νεκρός είναι ένας 87χρονος άνδρας από την Δαμασκηνιά που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Πρόκειται για το έβδομο θύμα στην Ελληνική επικράτεια.

 Έντρομο το "πολιτικό σύστημα" αναζητά λύσεις για την ανακοπή της ραγδαίας απώλειας των ψηφοφόρων του, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι στην Ελλάδα, την ημέρα των εκλογών, προσέρχονται στις κάλπες άνθρωποι που έχουν ηλικία 50 ετών και πάνω και αυτές οι ηλικίες είναι οι πιο ευάλωτες στον Κορωνοϊο.

 Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων, τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας, οι "λευκές μπλούζες" που τώρα έχει ανάγκη η πατρίδα μας όσο ποτέ, έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, λόγω των πολιτικών που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις απο το 2010 και μετά. Εκδιώχθηκαν στην ουσία απο τα πολιτικά λαμόγια, που τώρα προσπαθούν να εμφανιστούν σαν "σωτήρες". Μείναμε στην χώρα οι άνεργοι, οι ανεδίκευτοι, οι συνταξιούχοι, οι ανάπηροι, άνθρωποι μεγάλη ηλικίας και όσοι δεν μπόρεσαν να φύγουν.

 Τώρα όλοι θα πληρώσουμε το "μάρμαρο". Με κατεστραμμένες τις υποδομές του Ελληνικού κράτους και ειδικά τις δομές υγείας αλλά και ότι άφορα την υγεία, απο πολιτικά ρεμάλια όπως ο Γεωργιάδης ή ο Μητσοτάκης, το τίμημα θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.