ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Παραιτείται ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ (VIDEO)

 Ο NAZI πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ, ο οποίος έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις για την καθυστέρηση στην εφαρμογή των "μεταρρυθμίσεων" απο την λυκοσυμμορία των Βρυξελλών (Μέρκελ, Γιούνκερ κ.τ.λ), έκανε γνωστή σήμερα την απόφασή του να παραιτηθεί, σε ανακοίνωσή του που μετέδωσε η ουκρανική τηλεόραση. Εξάλλου η αποστολή του έλαβε τέλος. Σκοπός του ήταν να "εκκαθαρίσει" το ρωσικό στοιχείο απο την Ουκρανική επικράτεια.


 Προφανώς οι "μεταρρυθμίσεις" είναι σκληρές όπως αυτές της Ελλάδας και σίγουρα δεν είναι εύκολο να τις περάσει στην Ουκρανική κοινωνία. Εξάλλου μετά το "οχι" που επικράτησε στο δημοψήφισμα στην Ολλανδία, οι ηγέτες της Ευρωζώνης κρίνουν ότι ο Ουκρανός πρωθυπουργός δεν είναι ικανός για την δουλειά που του αναθέσανε.

 Σύμφωνα με την ουκρανική τηλεόραση και το πρακτορείο ειδήσεων Interfax-Ukraine, το διάγγελμα του προς τον Ουκρανικό λαό αναφέρει: «Αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του πρωθυπουργού της Ουκρανίας. Την Τρίτη 12 Απριλίου θα υποβάλω την παραίτησή μου στο κοινοβούλιο. Η απόφασή μου βασίζεται σε αρκετούς λόγους, όπως μεταξύ άλλων η πολιτική κρίση στην κυβέρνηση που έχει ξεσπάσει τεχνητά».

 Η δουλειά σου τελείωσε φασιστάκο... Θα βρούν οι Ευρω-πέη κάναν ψευτοαριστερό τώρα για να συνεχίσουν την δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.