ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πώς θα «φτιάξετε» σώμα για παραλία σε λιγότερο από 2 μήνες

Πέντε μυστικά για να «φτιάξετε κορμί» για την παραλία σε λιγότερο από 60 μέρες. «Η καθημερινή άσκηση είναι το κλειδί της καλής φυσικής κατάστασης», λένε όλοι οι επαγγελματίες. Πώς μπορεί όμως μια γυναίκα με ασφυκτικά φορτωμένο πρόγραμμα να καταφέρει να βάλει έγκαιρα τη γυμναστική στη ζωή της, έτσι ώστε όταν βγει στην παραλία μετά από δύο μήνες να έχουν εξαφανιστεί όλα τα αντιαισθητικά παχάκια που της προκαλούν αμηχανία;

Η συνδρομή στο γυμναστήριο κοστίζει χρήματα, ενώ το καθημερινό «πήγαινε-έλα» απαιτεί χρόνο που ελάχιστες μοντέρνες γυναίκες έχουν στη διάθεσή τους. Γι' αυτό και η New York Daily News προτείνει πέντε βασικές ασκήσεις που μπορεί καθεμιά από εμάς να πραγματοποιήσει στο σπίτι της, αφιερώνοντας λίγα μόλις λεπτά την ημέρα. Άλλο ένα «συν» αυτών των ασκήσεων είναι ότι δεν απαιτούν πανάκριβα μηχανήματα γυμναστικής παρά μόνο οικιακά αντικείμενα και... κέφι για άσκηση.

1. Ασκήσεις step

Χρησιμοποιήστε τα σκαλιά του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. Με αυτόν τον τρόπο θα σφίξετε πανεύκολα τα πόδια της και θα αυξήσετε τα επίπεδα αντοχή σας.

2. Ασκήσεις με καρέκλες


Βρείτε μια σταθερή καρέκλα, στηριχτείτε με τα χέρια σας στην άκρη της και φέρτε αργά τους γοφούς σας προς το έδαφος, σηκώνοντάς τους ξανά προς τα πάνω. Επαναλάβετε 10 φορές.

3. Pushups «κουζίνας»

Σταθείτε 60 εκατοστά μακριά από τον πάγκο της κουζίνας και γείρετε πάνω τους τοποθετώντας τα χέρια σας ακριβώς κάτω από τους ώμους σας. Χαμηλώστε σταδιακά το σώμα σας προς τον πάγκο και επαναφέρετέ το στην αρχική θέση. Κάντε 10 επαναλήψεις.

4. Καθίσματα με ελαφριά βάρη

Πάρτε ένα μπουκάλι νερό ή χυμό και ανεβάστε το πάνω από το κεφάλι σας. Κρατώντας ίσιο το σώμα σας και τους ώμους προς τα πίσω, κάντε ένα βαθύ κάθισμα φέρνοντας μπροστά το ένα πόδ και χαμηλώνοντας τους γοφούς σας. Ξαναγυρίστε στην αρχική θέση.

5. Σχοινάκι

Το σχοινάκι είναι η τέλεια άσκηση για την αύξηση της αντοχής σας, την καύση θερμίδων αλλά και την σμίλευση των γοφών, των μηρών και των χεριών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.