ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

«ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ» - Όποιος δεν πληρώνει στην ώρα του το κράτος θα χάνει τα πάντα

 Μετά τον "κουραδοκόφτη" του Τσίπρα που θα μειώνει κάθε χρόνο μισθούς και συντάξεις "αυτόματα", έρχεται και άλλο ένα δώρο-έκπληξη προς τους Έλληνες πολίτες απο τους "εγκεφάλους" της Ευρωζώνης, που ακούει στο όνομα "ξαφνικός θάνατος".

 Αυτή η νέα μαλακία αφορά μια πρόβλεψη, που περιλαμβάνεται στο νέο συμπληρωματικό κείμενο του 3ου μνημονίου, το οποίο "κλειδώνει" τη συμφωνία με τους δανειστές.

 Πλέον, όποιος δεν αποπληρώσει εγκαίρως μια δόση στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία, είτε από  ληξιπρόθεσμες, είτε από τρέχουσες οφειλές, θα υφίσταται αυτομάτως κυρώσεις. Επιπλέον, οι δανειστές απαιτούν να μη γίνει και καμία άλλη ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών, ούτε φυσικά παράταση του υπάρχοντος καθεστώτος των 100 δόσεων.


 Με δεδομένο ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί. η ανεργία να έχει φτάσει στον Θεό, ότι καμιά οικονομική δραστηριότητα δεν υπάρχει στην Ελλάδα και ευρώ να μην υπάρχει ούτε ζωγραφιστό, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είμαστε εν δυνάμει "φοροφυγάδες".

 Οι τροικανοί εκτιμούν πως, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο των οφειλετών θα εισπράξουν άλλα 900 εκατομμύρια ευρώ έσοδα έως το 2018, αφού από εδώ και πέρα θα ξεκινούν αυτομάτως κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και δημεύσεις λογαριασμών, ανεξαρτήτως ύψους οφειλής. Φυσικά θα πέσουν έξω και σε αυτήν τους την εκτίμηση διότι δεν υπάρχει αυτό το ποσό αλλά λίγο τους ενδιαφέρει.

Το καθεστώς που ισχύει σήμερα υπαγορεύει με βάση τη ρύθμιση των 100 δόσεων που ψηφίστηκε τον Μάρτιο του 2015, πως ο οφειλέτης χάνει τα ευεργετικά προνόμια όταν δεν καταβάλλει 2-3 δόσεις ανάλογα με το χρονικό εύρος που έχει επιλέξει για τη ρύθμιση.

 Μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2016 προβλέπεται ότι μπορεί να πληρώσει τις οφειλές του εντός 30 ημερών  από την ημερομηνία που καθίστανται ληξιπρόθεσμες έως το τέλος του 2017 εντός 15 ημερών και από την 1η Ιανουαρίου 2018 θα πρέπει να πληρώνει εντός νόμιμης προθεσμιακής καταβολής τους. Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο μέτρο θα βυθίσει στην απόγνωση φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός στόχος.


financialbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.