ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!

 Αποκαλυπτικός ο Στέφανος Χίος στο δελτίο ειδήσεων του Αρτ με τον Γιάννη Μυλωνάκη. Όλοι "στεγνά" στον τάκο απο τον "μακελάρη" της ενημέρωσης.

  Βέβαια στο βίντεο γίνεται και προσπάθεια του Μυλωνάκη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την απόρριψη της αίτησης συμμετοχής της εταιρείας CITYNEWS AE (ΑΡΤ ΤV) στη διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) καθώς δεν συνοδευόταν από το απαιτούμενο παράβολο των 30.000 ευρώ. Πούτσες μπλέ δηλαδή...


 Απλά ο μαλακούλης Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πλέον άχρηστος για το "σύστημα" και τον έχει χεσμένο και καλά να πάθει. Ας πρόσεχε... Όταν στήριζε κυβερνήσεις Παπανδρέου και ΔΝΤ και μνημόνια και μαλακίες, δεν σκέφτηκε ότι το σύστημα θα τον πουλήσει? Μας έφερε καλά καλά τον εχθρό μέσα στην χώρα και τώρα "κλαίγεται" γιατί δεν του δίνουν "μεροκάματο" οι τοκογλύφοι? Μπορεί οι ιδέες του να ήταν ριζοσπαστικές, αλλα αν δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις μόνος σου μην περιμένεις απο τους άλλους. Εδώ φυλακή προσπαθούν να τον κλείσουν, όχι να του δώσουν και τηλεοπτική άδεια. Αλλά μυαλό για άλλη φορά...

 Όσο αφορά τον Στέφανο, τους γράφει όλους στην καραπουτσακλάρα του και συνεχίζει να δίνει λαμόγια αβέρτα "στεγνά" χωρίς σάλιο. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.