ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! "Ξύπνησε" και ο Jeronimo

 "Ξύπνησε" απο τον λήθαργο και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και "κατακεραυνώνει" τους τοκογλύφους των Βρυξελλών λέγοντας πως «μας πνίγουν, μας οδηγούν σε ασφυξία μέχρι να επιτύχουν την πλήρη παράδοση», αλλά μάλλον είναι λίγο αργόστροφοι οι εκπρόσωποι της ορθόδοξης εκκλησίας μας και τους πήρε 7 χρόνια για να διαλύσουν τις ψευδαισθήσεις που ταϊζουν την καταρρακωμένη ελληνική κοινωνία.


 Προφανώς αντιλήφθηκε και αυτός οτι το τέλος της ορθοδοξίας είναι κοντά και σύντομα θα εγγραφεί στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Μέχρι τώρα η ορθόδοξη εκκλησία μας, έδειχνε απίστευτη ανοχή στις Ελληνικές κυβερνήσεις-μαριονέττα που εφάρμοζαν τα μέτρα του Βερολίνου και ευλογούσε τον κάθε δοσίλογο πρωθυπουργό προκειμένου να χαίρει φορολογικής ασυλίας. Προφανώς αυτό θα αλλάξει και ο Ιερώνυμος με δάκρυα στα μάτια είπε:

 «Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Οι ξένοι δε θα φύγουν από την Ελλάδα μέχρι η ιστορία της χώρας μας να αποχρωματιστεί, ο λαός μας να πάψει να θρησκεύει, να αποκοπούμε από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, να μπούμε σε αυτό που λέγεται νέος κύκλος της ιστορίας. Η Ελλάδα δέχεται τραχύ εκβιασμό από τους δανειστές της.Tα μνημόνια δεν είναι καινούριο φαινόμενο, τα έχουμε ξανασυναντήσει στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας. H Ευρώπη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του χριστιανικού πνεύματος, μεταβλήθηκε στην Ευρώπη της εκμετάλλευσης και των τοκογλύφων του εμπορίου. Όσο η Ευρώπη απομακρύνεται από το χριστιανικό της πνεύμα, οι λαοί της δεν θα έχουν μέλλον. Γι’ αυτό και δημιουργούνται τα φαινόμενα του ευρωσκεπτικισμού».

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο πλαίσιο της Πανθρακικής ιερατικής σύναξης ενώπιον τριακοσίων και πλέον ιερέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή των τεσσάρων ακριτικών Ι. Μητροπόλεων (Κομοτηνής, Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου, Ξάνθης), σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε πως «για την Εκκλησία δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου. Υπάρχει το δικό μας. Για εμάς η πατρίδα είναι μπροστά».

Τόνισε επίσης πως «ντρέπομαι όταν βλέπω τα σχολεία μας να έχουν πετάξει στα σκουπίδια τις μορφές των ηρώων μας, τον Κολοκοτρώνη Καραϊσκάκη και τις άλλες ένδοξες προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας», αλλά οι ξένοι τοκογλύφοι δεν είχαν βάλει "χέρι" ακόμα στην τσέπη των παπάδων και στην εκκλησιαστική περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.