ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Διώξτε τους! Είναι επικύνδινοι!!!

 Είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα εδώ στο Ελλαδιστάν. Ο ήλιος καίει, οι συντάξεις καταληστεύονται απο τα πολιτικά ανδρείκελα, πρόσφυγες και μετανάστες αργοπεθαίνουν στα κέντρα κράτησης, το θρήσκευμα μας "βάλλεται" έμπρακτα πλέον, οι πυρκαγιές κατακαίνε την Ελλάδα, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στην Ελληνική επικράτεια, μεγάλοι δήμοι της χώρας πτωχεύουν μέρα με την μέρα και η εχθρότητα μεταξύ των κοινωνικών ομάδων της Ελληνικής κοινωνίας καλα κρατεί.

 Η άχρηστη Ελληνική κυβέρνηση (Θεός να την κάνει), παρακολουθεί απλά και σχολιάζει την δύσκολη πλέον καθημερινότητα των πολιτών αλλά η "πανταλόνα" είναι πάντα γεμάτη απο τους φόρους που πληρώνει ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας. Όλο "εύστοχες" δηλώσεις κάνουν αυτά τα στελέχη του ΣΦΥΡΙΖΑ που απορείς που ήταν τόσο καιρό κρυμμένα και δεν είχαν βγεί νωρίτερα στο προσκήνιο να "απογειώσουν" την χώρα.

 Σχεδόν κάθε μέρα, θα ακούμε και απο μια μαλακία απο κάποιο κυβερνητικό στέλεχος. Προφανώς δεν λένε τυχαία την κάθε κοτσάνα που πετάνε, αλλά μετα απο εντατικό "φροντιστήριο" των δανειστών. Ακόμα και εποχής Γιώργου Παπανδρέου ακούγαμε τέτοιες παπαριές.

 Η Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε πως είναι προτιμότερο να γίνονται επιθέσεις στις ορθόδοξες Εκκλησίες απο τζιαχαντιστές αναρχικούς παρα οι αιματοχυσίες που γίνονται στην Γαλλία και στην Γερμανία απο τρομοκράτες. Σε λίγο θα μας πεί καλύτερα να χάσει κάποιος το ένα του μάτι παρά και τα δύο.

 Για να ξέρετε λοιπόν χάπατα και γίδια Έλληνες ψηφοφόροι ούτε Τζιχαντιστές είναι οι μαλάκες που χτύπησαν τις εκκλησίες, ούτε αναρχικοί, ούτε άπλυτοι ούτε ούτε ούτε... Ήταν απλά πράκτορες της NSA που χρηματοδοτεί ο Σόρρος (το φιλαράκι του ΓΑΠ) και ο Γκιουλέν (χρηματοδότης του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία). Ο Γκιουλέν μάλιστα ήταν απο αρχαιοτάτων χρόνων χρηματοδότης του UCK στα Σκόπια και το Κόσσοβο. Ελέγχει το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη και... το μεγαλύτερο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, και χαίρει άκρας ασυλίας στην χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν οι επιθέσεις των "Ισλαμιστών" κατά Ελλήνων πολιτών. Ήδη δόθηκε πίστωση να κατασκευαστούν τζαμί στον Βοτανικό και σε άλλες περιοχές, που θα χρησιμοποιηθούν σαν αποθήκες όπλων των Ισλαμιστών. Μόλις δωθεί το σύνθημα απο την NSA των Η.Π.Α, όλη η Βαλκανική χερσόνησος θα γίνει μια νέα Συρία.

 Και ο ρόλος των παπαδαριών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα του βρωμιάρη του Ιερώνυμου είναι πολύ "σκοτεινός". Μετά την δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, δεν υπάρχει πλέον άξιος αντιπρόσωπος της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.