ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ισχυρός σεισμός στην Ήπειρο

 "Χόρευε" εχτές το βράδυ όλη η Ήπειρος στον ρυθμό του εγκέλαδου. 

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,2 (5,5 κατα άλλες πηγές) Ρίχτερ που ταρακούνησε την Ήπειρο, σημειώθηκε στις 23.14 το βράδυ του Σαββάτου, βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων, με επίκεντρο 3 χιλιόμετρα νότια του Παρακάλαμου και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

 Έκτοτε ισχυροί μετασεισμοί της τάξης 4,5-4,9 Ρίχτερ "ταρακουνούσαν" την περιοχή της Ηπείρου σχεδόν κάθε 2-3 ώρες, έχοντας τρομοκρατήσει τον ντόπιο πληθυσμό. 


 Η σεισμική δραστηριότητα συνεχίστηκε μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα. Τελευταία ισχυρή μετασεισμική δόνηση 4,0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,σημειώθηκε στις 8 και 55,με επίκεντρο 26,7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κόνιτσας.

Στα Ιωάννινα οι κάτοικοι διανυκτέρευσαν στους δρόμους Στους δρόμους της πόλης και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είχαν βάλει τα παιδιά τους στα αυτοκίνητα και κατευθύνονταν στην παραλίμνια περιοχή.


 Η μετασεισμικη δραστηριότητα συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα.

ΠΗΓΗ:  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.