ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! H Βελκουλέσκου ανέβαλε την έλευσή της στην Αθήνα - Πένθος βαρύ σε όλη την Ελλάδα...

 Πένθιμα κτυπούν σε όλη την Ελληνική επικράτεια οι καμπάνες των εκκλησιών καθώς η καρακάξα εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Πουτανέσκου, αναβάλει την επίσκεψη της στην Αθήνα, προκειμένου την Τρίτη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το δεύτερο ολοκαύτωμα της Ελληνικής κοινωνίας.


 Η αθώη και καλόψυχη αυτή ύπαρξη, που αγαπάει τους Έλληνες και την Ελλάδα κόβοντας τις ήδη πετσοκομένες συντάξεις των συνταξιούχων και επιβάλλοντας πιο βαριά φορολογία στους πολίτες (μέ την συνεργασία των σκατένιων ελληνικών κυβερνήσεων), ενημέρωσε με email το οικονομικό επιτελείο και την ομάδα διαπραγμάτευσης ότι θα έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή.

  Ο λόγος της αναβολής της επίσκεψής της είναι ότι έχει βγάλει ένα μεγάλο κακό σπυρί στον κώλο της και χρειάζεται επειγόντως και απροτρίχωση στα πόδια και τις μασχάλες, διότι οι τρίχες της έχουν φτάσει σε μήκος το μουστάκι του Κολοκοτρώνη.

 Βαρύ είναι και το κλίμα, στα ηγετικά στελέχη της συγκυβέρνησης Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ-(Ψ)ΑΝΝΕΛ και του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που απο την στεναχώρια τους κόψανε τις φλέβες τους. Ειδικότερα ο Τόσκας με τον Αλέξη παρήγγειλαν ακόμα 10 τόνους χημικά και αέριο Sarin, για να ρίξουν στην αυριανή πορεία που διοργανώνουν τα συνδικάτα και τα εργατικά σωματεία αλλά και ο γιαλαντζί αντι-νεοταξίτης Πάνος Καμένος, φανερά συντετριμένος, "τσάκισε" 3 γουρουνόπουλα και 10 κιλά παιδάκια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσα στην θλίψη του και αυτός, "κατέβασε" 2 λίτρα τσίπουρο ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γερογαλότσα, αρκέστηκε σε δυό στροφές ακούγοντας το "γεννήθηκα για την καταστροφή".

 Η ίδια εκπρόσωπος βέβαια, επικαλείτε τη συμμετοχή της σε κηδεία στελέχους του ΔΝΤ αλλά οι πολιτικοί της Ελλάδας είναι "τσακάλια" σε αυτά και δεν "μασάνε" τα "μπαρμπούτσαλα" που ισχυρίζεται η Ντέλια...

 Παρόλα αυτά, ο Έλληνας πολίτης θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος, καθώς οι επικεφαλής των υπολοίπων θεσμών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα έρθουν κανονικά αύριο στην Αθήνα και οι συζητήσεις μαζί τους θα ξεκινήσουν από μεθαύριο Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.