ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αυτά είναι...

 Περιπλανώμενος στο διαδύκτιο, είδα και αυτήν την "μαλακία" ως είδηση. 47χρονος Έλληνας λέει, για να εξασφαλίσει στέγη και τροφή, προέβει σε αδίκημα και παραδόθηκε στην αστυνομία, προκειμένου να εξασφαλίσει στέγη και τροφή και κάναν πούτσο απο κανένα βαρυποινίτη (αυτό βέβαια θες δεν θες θα τον φάς...).

 Το θέμα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, παλεύει για να βρεί μια θέση στις ελληνικές φυλακές διαπράτοντας κάθε λογής αδικήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει στέγη και τροφή, καθ οτιν το κράτος έχει καταρρεύσει εδώ και πολύ καιρό...


 Το συγκεκρομένο περιστατικό (όπως αναφέρει το crashonline.gr), κατεγράφη από τους αστυνομικούς, όταν την νύχτα που πέρασε ο 47χρονος, με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου στην Νέα Ιωνία, δεν έκλεψε τίποτα και στις 3.00 τα ξημερώματα πήγε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και είπε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

 Παρ όλα αυτά ο "άτυχος" άστεγος, ναι μεν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά και δεν έλειψε τίποτα μέσα από το όχημα...

 Τι να πείς? Λίγο αλληλεγγύη δεν μπορούσε να δείξει και ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ και να υποβάλει μήνυση? Να μην ταλαιπωρείτε και ο καημένος άστεγος στους δρόμους μέσα στο κρύο... Αλλά δεν μπορούσε. Γιατί για να υποβάλεις μήνυση σε κάποιον χρειάζεται να διαθέτεις και 100 ευρώ σύμφωνα με τον νόμο του ανεκδιήγητου "ανθρώπου της ομίχλης" Γιώργου Jeffry Παπανδρέου. Τι να κάνει και ο άνθρωπος? Να υποβάλει μήνυση (100 ευρώ) ή να ταίσει τα παιδιά του?


1 σχόλιο:

  1. ας μη χαλαγε 100 ευρω ο ιδιοκτητης ... ας εδινε 30 ευρω σε ένα χοτελ να παει να κοιμηθεί ο ανθρωπος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.