ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΠΥΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ (VIDEO)

Η Ρωσία τις τελευταίες ημέρες σφυροκοπεί τον ISIS στη Συρία από στεριά, αέρα και θάλασσα εξαϋλώνοντας τους τζιχαντιστές και ανοίγοντας δρόμους στον Συριακό Στρατό προκειμένου να ανακαταλάβει περιοχές στη βορειοδυτική επαρχεία της Ιντλτίμπ και στο Χαλέπι.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Ρωσικό Στρατό αποτυπώνεται η ώρα του θανάτου για δεκάδες μέλη του ISIS να έρχεται από ψηλά. Μεταξύ των νεκρών τις τελευταίες ημέρες και υψηλόβαθμα στελέχη της Αλ Κάιντα που είχαν οργανωτικό ρόλο στο μέτωπο της Συρίας.

Χθες, όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τρία ελικοφόρα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 Bear, οι θρύλοι του "ψυχρού πολέμου" έπληξαν με διαδοχικές βολές βλημάτων cruise Kh-55 «Kent» στόχους των ισλαμιστών στη Συρία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία «καταιγίδα» από αεροσκάφη και πλοία της Ρωσίας.

Μεταξύ αυτών και από τα βομβαρδιστικά – καταδιωκτικά Su-33 που απονηώθηκαν από το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ, το οποίο έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στα ανοικτά των συριακών ακτών στη Μεσόγειο και έπληξαν στόχους του ISIS στην Ιντλίμπ.

Η επαρχία Ιντλίμπ είναι προπύργιο του Στρατού της Κατάκτησης, ενός συνασπισμού στον οποίο συμμετέχουν ισλαμιστές της τουρκόφιλης συριακής αντιπολίτευσης και τζιχαντιστές του Μετώπου Φάτεχ Αλ Σαμ.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.