ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εμπλοκή Ελλάδας στους γκαγκστερισμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ: αμερικανικό αεροσκάφος από Σούδα στην Κριμαία

Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος απογειώθηκε από τη βάση στη Σούδα της Κρήτης το πρωί της Δευτέρας (26/11) και εισήλθε στον εναέριο χώρο της Μαύρης Θάλασσας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την άμεση εξάρτηση και εμπλοκή της Ελλάδας στους αμερικανονατοϊκούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή.


Η Ελλάδα, με τις καθόλα επικίνδυνες επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα (αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων), έχει καταστήσει τη χώρα ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, προσφέροντας γη και ύδωρ, βάσεις και περιοχές, για την αμερικανονατοϊκή ολοκλήρωση και τον ευρωατλαντισμό, όχι μόνο στην περιοχή της Ανατ. Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και των Δυτικών Βαλκανίων αλλά και προς Βορρά.

Άλλωστε, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι ο Geoffrey Pyatt, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ουκρανία το 2013-2016, την περίοδο που εγκαθιδρύθηκε το καθεστώς του Κιέβου, με σχεδόν καθημερινές παρεμβάσεις του Πάιατ στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ουκρανίας.

Το αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing RC-135V έφυγε από την αμερικανική βάση στην Κρήτη στις 05:50, ώρα Γκρίνουιτς, και κατευθύνθηκε ανατολικά, σύμφωνα με ουκρανικό site.

Στις 06:30 ώρα Γκρίνουιτς το αεροσκάφος φέρεται να βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και να πετά προς την χερσόνησο της Κριμαίας, ρωσικό έδαφος στη Μαύρη Θάλασσα.

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.