ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Και συνεχίζουμε...

 Τρελή και παλαβή και αυτήν την εποχή η ελληνική επικαιρότητα. Το τι μαλακίες ακούμε κάθε μέρα απο την τηλεόραση ή διαβάζουμε στα διάφορα site δεν περιγράφεται και ο Έλληνας πολίτης συνεχίζει ακάθεκτος τον δικό του "γολγοθά", στα πλαίσια του αργού θανάτου που του έχουν επιβάλλει οι Διεθνείς  οικονομικοί οργανισμοί μαζί με τα άβουλα και ανίκανα τσιράκια του Ελληνικού πολιτικού συστήματος.


 Απο το περίφημο "λεφτά υπάρχουν" του Τζέφρι Παπανδρέου, καταλήξαμε στα πρόσφατα μπαρμπούτσαλα της υπουργού "προστασίας του πολίτη" Γερογαλότσα, όπου δημοσιεύματα αναφέρουν πως δήλωσε ότι «διαπράττει αδίκημα όποιος αντιδρά κατά της κυβέρνησης στο διαδίκτυο» και ότι μας παρακολουθεί ηλεκτρονικά. Η ίδια διέψευσε μέσω του CNN.GR πως έκανε τέτοια δήλωση.

 Αληθές ή ψευδές τα δημοσιεύματα δεν απέχουν και πολύ απο την πραγματικότητα. Και στο παρελθόν η εν λόγο υπουργός προστασίας του πολίτη (του αλλοδαπού θα εννοεί προφανώς...), είχε δηλώσει στα κανάλια της διαπλοκής ότι ήθελε να ελέγχει το διαδίκτυο.

 Εν τω μεταξύ τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου βρέθηκαν στα οικόπεδα που δραστηριοποιούνται η ExxonMobil αλλά και αλλού στις ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου. Αυτό είναι είδηση! Επιτέλους σωθήκαμε! "WE ARE DELIVERED!" όπως είχε δηλώσει και ο ημίτρελος Σαμαράς στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (πρωθυπουργός της Ελλάδας τότε).

 Η ανεργία θα μειωθεί, οι μισθοί και οι συντάξεις θα αυξηθούν, το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα θα επανέλθει στα προ κρίσης επίπεδα, οι νέοι Έλληνες επιστήμονες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό θα επιστρέψουν στην πατρίδα, ο βλαμμένος ο Πάγκαλος δεν θα ζεί πλέον με 370 ευρώ τον μήνα (αχ τι ευτυχία...), οι τιμές των προϊόντων θα πέσουν, οι φόροι θα εκμηδενιστούν, η Ελλάδα θα γίνει κυρίαρχη, θα επανακτήσει τα εδάφη της...!!! Τι όχι? Τι ΟΧΙ ρε παιδιά?

 Δεν βγήκαμε απο τα μνημόνια? Δεν βγήκαμε στις αγορές? Δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός? Δεν μειώθηκε η ανεργία? Δεν γαμήθηκε ο Δίας (άσχετο...)?

 Τίποτα απ'όλα αυτά δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει. Το ΔΝΤ απέχει απλώς απο τον δανεισμό της Ελλάδας αλλά συνεχίζει να διευθύνει την οικονομία της (προς όφελος του φυσικά). Στις αγορές βγήκαμε αλλά η Ελλάδα δανείζετε με επιτόκιο όσο ήταν και πριν την κρίση. Ο μισθός αυξήθηκε ίσα για να πάρεις μια καραμέλα παραπάνω και η ανεργία δεν μειώθηκε αλλά αντικαταστάθηκε από "ελαστικές μορφές απασχόλησης" (μερική απασχόληση, εκ περιτροπής απασχόληση, πενθήμερη απασχόληση ανα μήνα και άλλες τέτοιες παπαριές). Καλά για τους φόρους ούτε λόγος να μειωθούν και η ενέργεια (κυρίως το ρεύμα) τραβάει την ανηφόρα.

 Επόμενος στόχος των επόμενων κυβερνήσεων (όποια κυβέρνηση και να είναι αυτή), είναι η ολοκλήρωση της αντικατάστασης του ελληνικού στοιχείου και η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, με τους μετανάστες (παράνομους και μη), που ήδη ζουν στην Ελλάδα στα περιβόητα Hot spots. Ο Τσίπρας ήδη ανέλυσε το πως θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Θα ενσωματώσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στην ελληνική κοινωνία. Το ίδιο θα κάνει και ο Κούλης...

 Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβατε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.