ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Βόμβες ΝΑΠΑΛΜ του Στέφανου Χίου - Η αντίδραση των πολιτικάντηδων

 Με πρωτοσέλιδο πύραυλο τύπου Patriot, ξαναχτύπησε ο μακελάρης Στέφανος Χίος με δημοσίευμα που αναφέρεται στο "πουταναριό του προδότη που εκπόρνευσε την ελληνική κοινωνία". Ο τίτλος και μόνο του δημοσιεύματος, ως ήταν φυσικό, προκάλεσε "ταράκουλο" στο ήδη χεσμένο πολιτικό σύστημα, καλώντας "Θεούς και δαίμονες" να καταδικάσουν  το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο...


 Θα ευχόμουνα τα πολιτικά κόμματα, να καταδίκαζαν με το ίδιο μένος και την κατάπτυστη "συμφωνία των Πρεσπών", τις νέες περικοπές στις συντάξεις, στην νέα μείωση του αφορολογήτου, στην τρομοκρατία της κυβέρνησης κατα των Ελλήνων πολιτών με τις "προληπτικές προσαγωγές", στην κατάργηση της Ελληνικής Ιστορίας... αλλά όχι. Και γιατί? Γιατί  τα πολιτικά κόμματα πάνε μαζί. Είναι μαζί αυτοί όλοι τους. Το ίδιο διεθνές κέντρο εξουσίας χρηματοδοτεί και στηρίζει όλα τα κόμματα και εκλέγει πρωθυπουργούς.

 Εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων λοιπόν, καταδικάζουν τον πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό", επισημαίνοντας  ότι "η ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές πρέπει να είναι μηδενική".

 Πολύ σωστά! Όπως και φασιστικές συμπεριφορές είναι και ο ξυλοδαρμός των διαδηλωτών που διαμαρτύρεται για τα δίκαια του, ο πνιγμός του με χημικά, οι "προληπτικές προσαγωγές" πολιτών, την μετατροπή του σε δούλους, οι κατακρεούργηση των μισθών και των συντάξεων, η μείωση του αφορολογήτου, η μείωση του προσδόκιμου ζωής... Όλα αυτά τι είναι κύριοι πολιτικάντηδες? Δεν είναι φασιστικές συμπεριφορές? Εκεί γιατί δεν έχετε μηδενική ανοχή? Μήπως γιατί δεν θα ξαναδείτε ευρουλάκι ούτε ζωγραφιστό? Για τον λαό μην ανησυχείτε... έχει περάσει ήδη στην ανταλλακτική οικονομία.

 Πρώτος και καλύτερος ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», δήλωσε ότι «η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!» ενώ προφανώς, η σιωπή απέναντι στον κυβερνητικό οχετό είναι χρυσός...

 Πηγές της Ν.Δ. ανέφεραν ότι «χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του Μακελειού, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού» και πρόσθεσαν ότι  η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει. Και πράγματι θα έπρεπε να είχε ήδη παρέμβει η διεφθαρμένη Δικαιοσύνη, διότι το "πολιτικό σύστημα" είναι αυτό που την ταϊζει και πρέπει να αναλάβει δράση.

 Το Κίνημα Αλλαγής καταδίκασε το «πρωτοσέλιδο της ντροπής» της «δήθεν εφημερίδας», σημειώνοντας πως η μηδενική ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή.  Αδιαπραγμάτευτες αρχές βέβαια υπήρχαν στις παλιές εποχές του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι στην εποχή που η ελληνική κοινωνία ζεί στούς κόλπους της φασιστικής Ευρώπης.

 Να σημειωθεί ότι η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είχε επικοινωνία με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου με αφορμή το πρωτοσέλιδο και για «να συνομιλήσουν με θέμα τους κινδύνους που επισύρει για την ελληνική κοινωνία, η διακίνηση ακραίων και χυδαίων στερεοτύπων που αφορούν τις έμφυλες σχέσεις». Θα ήταν προτιμότερο βέβαια να συνομιλήσουν για τους κινδύνους που επισύρει η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η παρατεταμένη λιτότητα, η απώλεια της εδαφικής κυριαρχίας, καθώς και η αλλοίωση και αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με Πακιστανούς, Αφγανούς, Σύριους, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφρικανούς.... Μπορεί να δούμε και κάναν Εσκιμώο στο τέλος με τους παλαβούς που μπλέξαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.