ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Aπίστευτο! Η γυμνή φωτογράφιση της «Ματίνας Μανταρινάκη» που σοκάρει! (Εικόνα)

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφιση της.



crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.