ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Οι προβλέψεις-οδηγίες των Η.Π.Α για τις εθνικές μας εκλογές

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα η ΝΔ καταφέρνει να έχει αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά επιβιώνει παρά την ήττα και 6 κόμματα μπαίνουν στην Βουλή αλλά ακόμη δεν αποκλείουμε και την έκπληξη του 7ου κόμματος.


Ο αμερικανικός "δάκτυλος" που ανακατεύεται πάντα στις εθνικές εκλογές της χώρας  μας  και τα κάνει όλα πουτάνα, μετατρέποντας τη χώρα σε μπουρδέλο,  μέσω της αμερικανικής πρεσβείας αλλά και άλλων ισχυρών συστημάτων στην Ελλάδα, έχει διαμορφώσει μια εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου 2019. Οι Αμερικλάνοι βγάλανε ελληνική κυβέρνηση κιόλας  χωρίς εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews, παράγοντας  που εκπροσωπεί τα αμερικανικά συμφέροντα και έχει δείξει εμφανώς μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ανέφερε τα εξής: «Οι ΗΠΑ είχαν μια καλή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενέργειας και σε ευρύτερα γεωστρατηγικά θέματα. "Επιλύθηκε" το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας και στα Βαλκάνια υπάρχει σταθερότητα». Επιλύθηκε φυσικά κατά των συμφερόντων της χώρας και υπέρ των ΗΠΑ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν στην Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΜεΡΑ 25 του Βαρουφάκη αλλά βρίσκεται στα όρια και ο Βελόπουλος που έκανε την έκπληξη στις ευρωεκλογές... (διαβάστε περισσότερα στο CrashOnLine)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.