ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Να σε φάει Κορονοϊός!!!


Δεν έκλεισε 6 μήνες στην κυβέρνηση ο Κούλης και επίταξε στρατό και  αστυνομία για να κάνει απόβαση στα νησιά της χώρας του, προκειμένου να "τρέξει" τα σχέδια των ξένων κέντρων εξουσίας για αντικατάσταση του πληθυσμού και "μάντρωμα" των Ταλιμπάν εκτός Ευρώπης. Να κρατήσει τους μετανάστες δηλαδή μακριά απο τις χώρες της Ε.Ε.


Πρωθυπουργό να κάνει πόλεμο στην χώρα του πρώτη φορά βλέπω. Η απόβαση ενόπλων δυνάμεων είναι πολεμική ενέργεια, εχθροπραξία.

Για ποιό λόγο να εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. Μια χαρά σφαζόμαστε και μόνοι μας. Ο Ερντογάν μπορεί κάλλιστα μετά να αιτηθεί και ΑΟΖ στο Ιόνιο. Εξάλλου ζήτημα ωρών είναι να φτάσει μέχρι την Καλαμάτα.

Έστειλε και drone πάνω απο τα "επεισόδια" ο Ερντογάν, για να προβάλλει τις εικόνες και να γελάει ο Τουρκικός λαός με τα χάλια μας και τις ανάξιες κυβερνήσεις της χώρας μας. Φυσικά δεν συγκινήθηκε καμιά ηγεσία να το "ρίξει"...

Να "σκάσει" και ένας Κοροναϊός και να αρχίζει να ψάχνει τρύπα ο Κούλης να κρυφτεί. Σίγουρα θα υπάρχουν κρούσματα Κοροναϊού και στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση είναι "μανούλα" στο να αποκρύπτει πληροφορίες και γεγονότα. Τόσο γκαντέμικο που είναι το Μητσοτακέϊκο, είναι ζήτημα ημερών να δημοσιοποιηθούν τα πρώτα κρούσματα Κοροναϊού και στην χώρα μας.

Όποιος εμφανίσει κρούσμα πάντως, ας πάει στην κεντρική Στοά στο Σύνταγμα, στο Κοινοβούλιο δηλαδή και να φτύσει, να χέσει και να κατουρήσει πάνω στα έδρανα των βουλευτών, να κολλήσουν όλοι, να πάνε στο διάολο να ησυχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.