ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Τα «παιδιά της διπλανής πόρτας»...


Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε και σήμερα ο ανισόρροπος πρωθυπουργός της Ελλάδας Κούλης Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα επεισόδια σε Χίο και Μυτιλήνη και στον ξυλοδαρμό που υπέστησαν οι αστυνομικοί που αναπαύονταν σε Ξενοδοχείο του νησιού.


"Παιδιά της διπλανής πόρτας" τα χαρακτήρισε και τόνισε πως και οι άνδρες των ΜΑΤ "παλεύουν" για το μεροκάματο. Παιδιά της διπλανής πόρτας μπορεί να είναι, αλλά οι πράξεις στις οποίες προβαίνουν (με εντολή ή χωρίς άσχετο) δεν θυμίζουν καθόλου "παιδιά της διπλανής πόρτας".

Όταν βιαιοπραγούν κατά πολιτών, ηλικιωμένων ακόμα και παιδιών, σπάνε και καταστρέφουν περιουσίες όπως έκανα στα νησιά, δεν είναι δυνατόν να παρομοιάζεις κτήνη με παιδιά της διπλανής πόρτας. Και κακώς φέρουν εθνόσημο.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα ΜΑΤ, δεν υπηρετούν κάποιο συμφέρον της πατρίδας, δεν εξυπηρετούν κάπου τον πολίτη, δεν προστατεύουν καμιά δημόσια ή ιδιωτική (κυρίως) περιουσία.

Αντιθέτως, αποτελούν προσωπική φρουρά της εκάστοτε κυβέρνησης. Δρούν με βάση τις εντολές της εκάστοτε κάθε κυβέρνησης η οποία χρησιμοποιεί τα ΜΑΤ για να προωθήσει τα σχέδια της, τα οποία δυστυχώς τις περισσότερες φορές, δεν είναι υπέρ του εθνικού ή του κοινωνικού συμφέροντος. Είναι οι σύγχρονοι "ταγματασφαλίτες", "Χίτες", Πραιτωριανοί του Μητσοτάκη και του κάθε Μητσοτάκη.

Στο παρακάτω βίντεο (σε ένα απο τα πολλά που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με τα "κατορθώματα" των ανδρών των ΜΑΤ) φαίνεται ο υπερβάλλων ζήλος των ΜΑΤ (που εκπροσωπούν την κυβέρνηση), που αν μη τι άλλο, μόνο για "παιδί της διπλανής πόρτας" δεν φαίνεται...



Εν πάση περιπτώση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον "αδιάβαστο" τον Χρυσοχοίδη, είναι υπόλογοι για αυτά τα αίσχη και θα έπρεπε να βγούν να ζητήσουν ένα συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό και όχι να προσπαθούν να κερδίσουν την συμπάθεια του κόσμου μέσα απο τα βοθροκάναλα της τηλεόρασης.

Η χώρα δεν πορεύεται καλά. Δέκα χρόνια τώρα έπρεπε να το είχαν καταλάβει αυτοί που παριστάνουν τους κυβερνώντες. Δεν γίνεται εις αεί να κοιτάμε το συμφέρον των ξένων και κηρύττουμε συνεχώς τον πόλεμο στην Ελληνική κοινωνία. Ας ελπίσουμε ότι ο Κορονοϊός θα μας σώσει και θα τα "θερίσει" όλα τα λαμόγια μέσα στην βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.