ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Προς ολοταχώς για την ανάπτυξη!!!


Γειά σου Κούλη με την ανάπτυξη! Ο προηγούμενος  μας έβγαλε απο τα μνημόνια, εσύ μας έφερες ή μας πηγαίνεις στην ανάπτυξη.

Έφερες ανάπτυξη στην φτώχεια, την ανεργία, στον τζόγο, την πορνεία, στην μαλακία που σε δέρνει... Έφερες ανάπτυξη στην Γιάννα, στην Μαριάννα, στον Αλαφούζο, στον  Μαρινάκη, στον Στουρνάρα... Στον Ερντογάν απέναντι...


Τα  στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο κρατικός Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και αρμόδιος για την καταμέτρηση της ανεργίας, είναι άκρως "κολακευτικά".

Όπως φαίνεται από τους Πίνακες Β και Γ της σελ. 2 της Έκθεσης του ΟΑΕΔ που παρατίθεται κατωτέρω, το σύνολο εγγεγραμμένων ανέργων για τον Ιανουάριο του 2020 ανήλθε σε 1.138.791 ανθρώπους, δηλαδή 11.702 περισσότεροι σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2019 και 10.370 περισσότεροι από τον Δεκέμβριο του 2019!! Το επισήμως αυτό καταγεγραμμένο νούμερο είναι σοκαριστικό!

Αποτελεί το 23,5% του ενεργού πληθυσμού, δηλαδή το υψηλότερο ποσοστό από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα!! Πολύ περισσότερο που όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι πραγματικοί άνεργοι, όσοι δεν δύνανται να καταγραφούν από τον ΟΑΕΔ λόγω της αδήλωτης-«μαύρης» εργασίας, αυξάνουν την ανεργία σε δυσθεώρητα ποσοστά!!

Εξάλλου, είναι άξιο αναφοράς ότι από το σύνολο των 1.138.791 ανέργων, αυτοί που πληρούν τα κριτήρια για τη λήψη επιδόματος ανεργίας είναι μόλις 250.310 άτομα!!! Οι υπόλοιποι με τις οικογένειές τους ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας!!

Με τα στοιχεία αυτά αλλά και με παλαιότερες Εκθέσεις του, ο ΟΑΕΔ ουσιαστικά διαψεύδει τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τα μνημονιακά κόμματα που διακηρύσσουν ότι έχουν πετύχει …σημαντικά αποτελέσματα στον αγώνα κατά της ανεργίας.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν νοιάζονται και φυσικά δεν εξηγούν πώς υπάρχουν μισό εκατομμύριο οικογένειες που έχουν άνεργο πάνω από έναν χρόνο, τη στιγμή που «έχουμε βγει από το Μνημόνια» κατά την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και «προχωράμε στην ανάπτυξη» κατά την κυβέρνηση της ΝΔ!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.