ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η Αθήνα στηρίζει (μαζί με την ΕΕ) την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία και καταδικάζει την Ρωσία!


Σε μία ακόμα μαλακισμένη ενέργεια προχώρησε η κυβέρνηση των Αθηνών η οποία, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, ζήτησε τον  τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει ο συριακός Στρατός με την υποστήριξη της Μόσχας στην επαρχία της Ιντλίμπ, στηρίζοντας έτσι την τουρκική εισβολή και τις τουρκικές θέσεις! Κάτι ανάλογο που κάνει και με την Τουκία δηλαδή, όσο αφορά την ΑΟΖ Λιβύης-Τουρκίας.


Απο την μια η Ελληνική κυβέρνηση καταγγέλει την συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας, και  απο  την άλλη ανοίγει συζητήσεις "μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης" με την Τουρκία. Άρα λοιπόν αφού διεξαγάγεις συζητήσεις περί "μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης" με την Τουρκική κυβέρνηση, σημαίνει ότι αποδέχεσαι έμμεσα την συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης καθώς και ότι αναγνωρίζεις την ΑΟΖ που διακυρήξει η Άγκυρα.

Ποιά υφαλοκρηπίδα και κωλοτρυπίδα και πούτσες μπλε που μας λέει η εκάστοτε κυβέρνηση-μαριονέττα. Αυτά  είπαν οι Διεθνείς Οργανισμοί στους κυβερνώντες να κάνουνε, αυτά συμφωνήσανε με τους δανειστές, αυτά υπογράψανε και αυτά θα εφαρμόσουνε. Όπως ο άνεργος χρεοκοπημένος χάνει το σπίτι του, έτσι και η χρεοκοπημένη "Ελληνική Δημοκρατία" Α.Ε χάνει ένα μέρος της επικράτειας της. 

Αυτή η ανώνυμος εταιρία προτίμησε να χάσει την επικράτεια της (που στην ουσία δεν είναι δική της), παρά να χάσει έστω και λίγο απο τα προνόμια της. Την εταιρία αυτήν την πλαισιώνουν φυσικά άπαντες οι βουλευτές, και οι νυν, και οι προηγούμενοι (συνταξιούχοι και καλά...), αλλά και οι επόμενοι.

Για να διαπιστώσετε πόσο έχουν οι ντόπιοι κυβερνώντες την γλώσσα τους κολλημένη στους κώλους των ξένων, φτάνει να μάθετε ότι η κυβέρνηση των Αθηνών, ζήτησε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο την καταδίκη της Μόσχας, όπου η πολεμική αεροπορίας της Ρωσίας έχει εμπλακεί ενεργά στην μάχη κατα των Τζιχαντιστών της Συρίας.

Όμως για την τουρκική εισβολή στην Συρία κυβένηση και ΕΕ, δεν προχώρησαν σε καμία καταδίκη ούτε ζήτησαν παρέμβαση του Διεθνούς Δικαστηρίου. Δημοκράτες του κώλου... Αλλά αν είσαι απο "κάτω" όπως η Ελλάδα και σε χτυπάν αλύπητα, αυτά παθαίνεις.

Σε λίγο ο Ερντογάν θα ζητάει απο τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δικαστήριο και δικαιώματα επι των θυγατέρων των Ελληνικών οικογενειών, με προτίμηση στις ανήλικες, αν δεν το έχει κάνει ήδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.