ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ο Covid-19 έγινε βιντεοπαιχνίδι!


  
Το είδαμε και αυτό! Οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών έχουν μεγάλη φαντασία. Εμπνεύστηκαν απο την πανδημία και δημιούγησαν βιντεοπαιχνίδι. Και όχι ένα αλλά δύο είναι τα κυριότερα (ευρείας κυκλοφορίας δηλαδή).

 Έχουμε λοιπόν το COVID: The Outbreak (από το στούντιο Jujubee S.A.) και το Corona Simulator (από τον Γερμανό προγραμματιστή Markus Failer).  Και τα δύο είναι παιχνίδια στρατηγικής στα οποία ο παίκτης, πρέπει να πάρει τον ρόλο ενός παγκόσμιου ηγέτη κατά την διάρκεια μιας πανδημίας και να προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στην κρίση που θα φέρει στην οικονομία ένας τέτοιος ιός. Κάτι σαν τον Κούλη τον δικό μας δηλαδή χαχαχα.

 Ειδικά για το COVID: The Outbreak εκτός απο την ψυχαγωγία, θα παρέχει επίσης εκπαιδευτικές πληροφορίες για αποτελεσματικές ενέργειες, που μπορούν να κάνουν τα άτομα κατά τη διάρκεια πραγματικών επιδημιών για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  Άντε λοιπόν μην κάθεστε... πάμε να σώσουμε τον κόσμο!

 Παρακάτω παρακολουθείστε ένα βίντεο με πληροφορίες σχετικά με τον covid-19:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.