ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σόιμπλε για την δήλωση Τσίπρα

 "Ξίνισε" ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας για την δήλωση του πρωθυπουργού της Ελλάδος,  περί μη αναγκαιότητας συμμετοχής του ΔΝΤ στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα.


 Μετά το τέλος του ECOFIN άρχισε τις δηλώσεις και την παπαρολογία, χρησιμοποιώντας γερμανικές παροιμίες όπως  «η στάμνα δεν πρέπει να πηγαίνει στο πηγάδι τόσο συχνά μέχρι να σπάσει. Αυτό δεν είναι για το καλό της στάμνας».

  Μάλιστα, κάλεσε την Αθήνα να επιδείξει εγκράτεια σε αυτή τη συζήτηση διότι όπως σχολίασε «δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας τέτοιες δηλώσεις».

 Το "άξιον" απορίας εδώ είναι ότι, το ΔΝΤ για να συμμετέχει ενεργά σε ένα οικονομικό πρόγραμα για την Ελλάδα, θέτει ως όρο υποτίθεται την μερική διαγραή του ελληνικού χρέους, κατι για το οποίο αντιτίθονται σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες και φυσικά η Γερμανία...

 Κάτι "περίεργο" γίνετε και έχουμε έναν πόλεμο δηλώσεων  απο τους Ευρωπαίους αξιωματούχους ή η προπαγάνδα στην Ελλάδα έχει φτάσει στο Ζενίθ της.

 Πιθανόν ο Mr Alexis ξαναρίχνει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού όπως τον έχει συνηθίσει άλλωστε τους τελευταίους έντεκα μήνες.


 Πάντως άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης, μέσω της εκπροσώπου Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τόνισε: «Ευτυχώς που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πασχίζει να κρατήσει τη στάμνα γερή. Η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη έχει πια κατανοήσει ποιες απόψεις εξυπηρετεί η κάθε πλευρά», συμπληρώνοντας: «Αρμόδια για το συμφέρον της χώρας είναι η ελληνική κυβέρνηση. Περιμένουμε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, να διαχωρίσει τη στάση του από την απαράδεκτα σκληρή στάση του ΔΝΤ. Η Ευρώπη οφείλει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα που την αφορούν μόνη της».

 Και αυτή όμως η απάντηση της κυβέρνησης, εντάσσεται αφαλώς, στο γενικότερο πλαίσιο παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των πολιτών της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.