ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Παραλήρημα Κιλιτσντάρογλου: «Υπό ελληνική κατοχή 16 νησιά στο Αιγαίο»

Τον χαβά του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος την Τρίτη κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογάν επειδή... «δεν βγάζει άχνα για την κατοχή 16 νησιών στο Αιγαίο από την Ελλάδα».


Ισχυρίστηκε  ότι 16 νησιά στο Αιγαίο που ανήκαν στην Τουρκία, τώρα βρίσκονται «υπό ελληνική κατοχή». «Και δεν βγάζουν άχνα. Δεν μπορούν να βγάλουν άχνα. Γιατί;», αναρωτήθηκε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ.


Προφανώς κοιμάται και αυτός με τα "τσαρούχια", όπως μεγάλο μεγάλο μέρος  του ελληνικού πληθυσμού. Αυτά που λέει ο Κιλισκατάογλου πως το λένε, δεν έχουν καμία βάση και καμιά σχέση με την πραγματικότητα, διότι πρώτον και κύριον, δεν υπάρχει Ελληνική κατοχή των νησιών αλλά Ευρωπαϊκή.


Η Ελλάδα δεν υφίσταται πλέον σαν Κράτος, είναι προτεκτοράτο με όρια επικράτειας αυτά που ορίζουν η Γερμανία και η Βρυξέλλες. Δεν έχει κυριαρχία, δεν έχει ηγεσία, δεν έχει θρησκεία, δεν έχει τίποτα. Ένα μεγάλο μπουρδέλο των Βαλκανίων είναι.


Ο κύριος αυτός πρόσθεσε ακόμη ότι, τα νησιά που με βάση τη συνθήκη της Λωζάννης θα έπρεπε να είναι   πλήρως αποστρατιωτικοποιημένα, είναι όλα στρατιωτικοποιημένα. «Πού είναι αυτή η κυβέρνηση; Πού είναι το προεδρικό; Πού είναι τα συμφέροντα της Τουρκίας; Κάθε μέρα χάνουμε κάτι».


Αμα αναρωτιέται η Τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση που είναι  η  Τουρκική κυβέρνηση και τα συμφέροντα της Τουρκίας, τι να πούνε στην Ελλάδα. Εδώ οι κυβερνώντες έχουν χαθεί στα ευρώ, στο χαβιάρι, στα κότερα, στα ελικόπτερα και στο "οθωμανικό" αλλά προφανώς για αυτό τους ετοιμάζουν τους  Έλληνες δέκα χρόνια τώρα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.